Neler Yeni

Hangi ekran kartını almalıyım

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Mertcan Kör
Önerin ne hocam
Rx6600 öneriyorum amd ye karşı bir ön yargınız yok zaten anladığım kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemciniz neydi bu arada

• Beğen
Reaksiyonlar: iboo

iboo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İbrahim Halil Akkurt
Yok hayır hocam benimde aklımda o mantıklı geliyordu fakat rx570 fiyat konusunda beni iyi ediyordu ama Saphire pulse rx6500xt de aklım kapmıştı o da 4.0 pcı e iyi olduğu duydum fazlasıyla kararsız kaldım bende

İşlemciniz neydi bu arada
İnanır mısın elimde ne işlemci var ne anakart ne de ekran kartı 😅😅şuanda düşünüyorum öyle hesap yapıyorum işlemci ryzen 5 vardı 6 çekirdekli hatırlamıyorum hangisiydi

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Mertcan Kör
Yok hayır hocam benimde aklımda o mantıklı geliyordu fakat rx570 fiyat konusunda beni iyi ediyordu ama Saphire pulse rx6500xt de aklım kapmıştı o da 4.0 pcı e iyi olduğu duydum fazlasıyla kararsız kaldım bende

İnanır mısın elimde ne işlemci var ne anakart ne de ekran kartı 😅😅şuanda düşünüyorum öyle hesap yapıyorum işlemci ryzen 5 vardı 6 çekirdekli hatırlamıyorum hangisiydi
Rx6500xt pci 4.0 olmazsa sıkıntı ya abdullah abi video yapmıştı bununla ilgili hatta
Hocam sen bi işlemciyle anakartı ayarla sonra ekran kartını öneririz ama güncel bi ekran kartı kullanmanı tavsiye ederim

iboo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İbrahim Halil Akkurt
Rx6500xt pci 4.0 olmazsa sıkıntı ya abdullah abi video yapmıştı bununla ilgili hatta
Hocam sen bi işlemciyle anakartı ayarla sonra ekran kartını öneririz ama güncel bi ekran kartı kullanmanı tavsiye ederim
İşte hocam bende bir fırsat yakaldım kaybetmek istemiyorum ekran kartı bi 2.7 felan denk gelir diye kaçırmakta istemiyorum doğrusu ama az önce msi rx570 gördüm o uygundu ona kafam takıldı sorayım dedim

İşte hocam bende bir fırsat yakaldım kaybetmek istemiyorum ekran kartı bi 2.7 felan denk gelir diye kaçırmakta istemiyorum doğrusu ama az önce msi rx570 gördüm o uygundu ona kafam takıldı sorayım dedim
Xfx de önerildi yani kafam allak bullak jdjdjd

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Mertcan Kör

Xfx de önerildi yani kafam allak bullak jdjdjd
Hocam fırsat geldiyse alın ama önce dediğim gibi işlemciyi alın kartı alipta onun üstüne kurmaya çalışmayın güncel kart iyidir üzmez

iboo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İbrahim Halil Akkurt
Hocam fırsat geldiyse alın ama önce dediğim gibi işlemciyi alın kartı alipta onun üstüne kurmaya çalışmayın güncel kart iyidir üzmez
Benim aklımda ise kartı alıp üstüne kurmaktı neden önermiyorum ki

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Mertcan Kör
Benim aklımda ise kartı alıp üstüne kurmaktı neden önermiyorum ki
Hocam şimdi kartı alsanız düşük bir işlemci ile besliceksiniz ileride ekran kartı değiştirmek istediğinizde işlemci yetmicek mecburen onu da degiştiriceksiniz

Elinizde ki bütçeye göre hareket edin hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: iboo

iboo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İbrahim Halil Akkurt
Hocam şimdi kartı alsanız düşük bir işlemci ile besliceksiniz ileride ekran kartı değiştirmek istediğinizde işlemci yetmicek mecburen onu da degiştiriceksiniz

Evet hocam haklısınız dikkat ederim teşekkür ederim her şey için

Ryzen 5 2600 falan alsam darboğaz olur mu ya

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,564
İsim
Dontaçhi kâfi.
İkinci el perisi geldiiiiii
Gecenin köründe aniden gelen Sahibinden perisi gene mi sen?
Bu arada evet bende o perileri çok seviyorum ve bende aynı şeyi savunacağım. 2. Elden çok daha sağlam bir kart alınabilir. Sıfır olarak alınacak kartın 2 katı performanslısını alabilirisiniz.

iboo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İbrahim Halil Akkurt
Gecenin köründe aniden gelen Sahibinden perisi gene mi sen?
Bu arada evet bende o perileri çok seviyorum ve bende aynı şeyi savunacağım. 2. Elden çok daha sağlam bir kart alınabilir. Sıfır olarak alınacak kartın 2 katı performanslısını alabilirisiniz.
Kısıtlı bütçem var maalesef 2k2.5k arasında düşünüyorum Saphire pulse rx6500xt bana mantıklı geldi ama işler biraz değişiyor sanırım pcle 4 olması lazım iyi çalışması için hem işlemci hem anakart desteklemesi gerekiyormuş

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Mertcan Kör
Evet hocam haklısınız dikkat ederim teşekkür ederim her şey için

Ryzen 5 2600 falan alsam darboğaz olur mu ya
Bütçenizi belirleyin hocam bence önce

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,947
İsim
Hacı
İkinci el perisiii söyle bana bütçen nedir önce dkkddndk 2 ve 2.5k ya bütçem var

Xfx her yerden çıkıyor ben pek bilmiyorum bu markayı önerir misiniz
Xfx öneririm. 2. El RX 6600 alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,054,397
Üyeler
167,484
Son üye
atoo064