5600xt yi ilk tercih etmemdeki sebep saf güç olarak neredeyse 2060supere yaklaşmasıydı. bugüne kadar driver konusunda hiç problem yaşamadım 3.yılına giriyor.Arkadaşlar genel olarak merak ettim ne kullanıyorsunuz amd nvidia intel hangi modeller ne gibi yanları güzel işinizi görüyormu
ben kendim 306012gb kullanıyorum
3060 kullanıyorum çünkü dlss ve rtx konusunda başarılı ayrıca driver sorunlarıda olmuyor bana göre tek eksisi 8gb vramdArkadaşlar genel olarak merak ettim ne kullanıyorsunuz amd nvidia intel hangi modeller ne gibi yanları güzel işinizi görüyormu
Param yok AMD kullanıyorum bu yüzdenArkadaşlar genel olarak merak ettim ne kullanıyorsunuz amd nvidia intel hangi modeller ne gibi yanları güzel işinizi görüyormu
hocam -1 milyar naptınız bankamı soydunuzParam yok AMD kullanıyorum bu yüzden
1.6 vardı 600 borca gitti 1m de Denizbank gecelik para piyasası fonundahocam -1 milyar naptınız bankamı soydunuz
Yeniden kazanırsınız ins forumda hem hata yaşamış hem yaşamamış baya insan var1.6 vardı 600 borca gitti 1m de Denizbank gecelik para piyasası fonunda
Bir kullanıcı olarak ve sizin oynadığınız oyuna göre vesaire kart sizi ne zamana kadar götürür tahmininizce3060 12 gb dan 4060 8 gb geçtim kas gücü olarak farkı hissettim frame generationda iyi beğendim kartı çok az watt çekip sıcaklıklarının da iyi olmasını da beğendim
4060ti almayı düşünüyorum*Bir kullanıcı olarak ve sizin oynadığınız oyuna göre vesaire kart sizi ne zamana kadar götürür tahmininizce
oyun sektörü grafiksel bir yükselişe geçmezse 5 yıl fg+dlss ile high götürür gibime geliyorBir kullanıcı olarak ve sizin oynadığınız oyuna göre vesaire kart sizi ne zamana kadar götürür tahmininizce
asus dual rx6600 sahibiyim arada oluşan değişik driver sorunları harici bir sorun ile karşılaşmadım ki aynı sorunlar eski nvidia kartımda da oluyordu. aktif olarak video editlemek ve catia ve solidde tasarım yapmak için kullanmaktayım hala daha hiç üzmediArkadaşlar genel olarak merak ettim ne kullanıyorsunuz amd nvidia intel hangi modeller ne gibi yanları güzel işinizi görüyormu