Sanırım RTX3070-3070Tİ arası bir şey. Üretimi durmuştu, ondan satılmıyor. Zaten üstünde "Sınırlı üretim" yazıyordu.hocam bende ona bakmıstım ama suan satılmıyor galiba hangi karta denk nvidiada
Sanırım RTX3070-3070Tİ arası bir şey. Üretimi durmuştu, ondan satılmıyor. Zaten üstünde "Sınırlı üretim" yazıyordu.hocam bende ona bakmıstım ama suan satılmıyor galiba hangi karta denk nvidiada
3060 12gb yetiyorda artıyor bileArkadaşlar genel olarak merak ettim ne kullanıyorsunuz amd nvidia intel hangi modeller ne gibi yanları güzel işinizi görüyormu
ben kendim 306012gb kullanıyorum
Bende 3060 12gb kullanıyorum 6600 xt ile aynı fiyattı . Fiyat olarak 6600xt ler 2 fanlı idi kampanyadan en kral modellerden 3 fanlı Gaming Z Trio yakaladım . Gta 5'de fan açmıyor kart3060 12gb yetiyorda artıyor bile
IyimisBende 3060 12gb kullanıyorum 6600 xt ile aynı fiyattı . Fiyat olarak 6600xt ler 2 fanlı idi kampanyadan en kral modellerden 3 fanlı Gaming Z Trio yakaladım . Gta 5'de fan açmıyor kart
6700xt le farkı neRX 6750 XT f/p oldugu icin aldım müadillerinden daha iyi performans veriyor 2k oyun oynamak icin ideal amd kartı
Uprage akarGtx 1660 süper var 2-3 yıl oluyor alalı. Zamanında iyidi şimdi eskidi.
10 fps fark ediyor6700xt le farkı ne
uprage falan yapmayı dusunuyonmu ilerde benim konuya yardım et ağa bırak şimdi kartıgt 420 kullanıyorum, imkanım olmadığından kullanıyorum.
Aga senin konuya uzman falan getirtmemiz lazım, eğer çözemezsek delikanlı gibi gezeceksin işte.uprage falan yapmayı dusunuyonmu ilerde benim konuya yardım et ağa bırak şimdi kartı