Güzel Film Nasıl Bulunur(Yöntem)

ımdb en yuksek oyu alanlar
sevdiğin yönetmen veya oyuncular sevdiğin tarz
letterboxd hesabı altda benzer veya devam filmlerini gösteriyor
beğendiğin film olursa ımdb'ye yaz alt kısımda o minvalde başka filmlerde öneriyor

Arkadaşlar selamlar. Şu an çok fazla film kültürüm olmamakla beraber film kültürüm ya çok ünlü filmi merak etmem veya aile ve arkadaşlarımla izlediğim dizi veya film haricinde bir film kültürüm yok. Ancak şu andan itibaren kendimi bu konuda geliştirmek adına güzel filmleri kendim bulmak istiyorum. Yani internette baktığımda herkes spesifik film önerilerinde bulunuyor ancak ben bunlardan ziyade direkt yöntemi kapmak istiyorum yani kendim ulaşmak istiyorum güzel filmlere. Ziya film listeleri genel olarak zevkten uzak sinama kalitesine veya farklı unsurlara bakan listeler oluyor genelde. İşte şu anda bu problemi yaşıyorum istediğim konuda güzel filmleri nasıl ve ne gibi yöntemlerle bulabilirim teşekkürler...
Ben genelde IMDB'den bakıyorum.
gündemdeki filmler kısmına , yükselenler ve düşenler , yorum yapılanlar veya haftalık bazda en çok konuşulanlar vs...

Atabilirsen güzel olur yani ben zaten spesifik olarak türe falan takılmıyorum alanında iyi olsa yeter mesela bir bilimkurgu filmi, bilimkurgu açısından iyiyse işte sinematiği falandır falan çok ilgilendirmiyor beni türlerede çok takılmam atabilirsen güzel olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siteyi de yazsaydın hocam
yasak falan değil dimi bilmediğim için soruyorum yanlış anlama

Atabilirsen güzel olur yani ben zaten spesifik olarak türe falan takılmıyorum alanında iyi olsa yeter mesela bir bilimkurgu filmi, bilimkurgu açısından iyiyse işte sinematiği falandır falan çok ilgilendirmiyor beni türlerede çok takılmam atabilirsen güzel olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siteyi de yazsaydın hocam
https://webteizle1.xyz/ hocam bu siteyi kullanıyorum aktif olarak siteye üye ol profil oluştur Yeni filmler izledim daha sonra izle gibi özeliği var ayrıca filmin üstüne gelince filmin türünü ve aldığı puanı gösteriyor en çok değerlindirme izlenen filmler bölümü de var filmi indirmek istersen bile izin veriyor bütün istediğim özelikleri karşılıyor

Geri