Hangi El Konsolu(Bilgisayarı) Mantıklı ?

Günümün 3 4 saati yolda geçiyor bu yüzden el konsolu almak istiyorum. Aklımda steam ile uyumlu olduğu için steamdeck var ama asus da ilgimi çekti. Büyük oyunlar oynamayacağım, oynamak istediğim ama pc de değil de elde rahat şekilde oynamalık platform tarzı oyunlar için. 2. el alacağım ona göre yardım ederseniz güzel olur
Legion go da her bir FIFA maçı %40 şarj götürüyor. Şarjı bitmesin diyorsan Ally x öneririm. Ama onlarında da ekranı çok küçük bence.
FIFA denedim onlarda oynanmıyor örnek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. elden alacağımdan max 18 19 diyelim
O bütçeye Ally x bulamazsın.
Steamdeck önermem gücü çok yetersiz.
Küçük ekran dersen Z1 extreme al.
Büyük ekran dersen Legion go.

Legion go da her bir FIFA maçı %40 şarj götürüyor. Şarjı bitmesin diyorsan Ally x öneririm. Ama onlarında da ekranı çok küçük bence.
FIFA denedim onlarda oynanmıyor örnek.
legion go da mı var. El konsolu piyasasına her elini veren girdi mi 2 3 senede tonlarca model çıkmış

legion go da mı var. El konsolu piyasasına her elini veren girdi mi 2 3 senede tonlarca model çıkmış
Büyük ekran daha güzel. 7 inch Ally iken Legion go 8.8
Ally denedim vatan PC'de. Hiç zevkli değil oyun oynaması. Çok küçük geliyor ekran.
Ama Legion go hafif tabletimsi olduğu için çok daha zevkli oynaması.
Ama 2k ve ekran büyük olduğu için batarya maks 1 saat gidiyo. Ve çok isiniyo.

Ally denedim vatan PC'de. Hiç zevkli değil oyun oynaması. Çok küçük geliyor ekran.
Hangi oyunları oynuyorsun? ben yüksek bütçeli oyunlar için düşünmüyorum. Bu cihazların hepsi büyük oyunlarda patlıyor gibi sanki. Oyuna yazık etmemek için büyük oyunları pc de, oynamak istediğim ama pc de oynamaya üşendiğim hades gibi silksong gibi ufak oyunları el konsolunda oynamak için alacağım.

Hangi oyunları oynuyorsun? ben yüksek bütçeli oyunlar için düşünmüyorum. Bu cihazların hepsi büyük oyunlarda patlıyor gibi sanki. Oyuna yazık etmemek için büyük oyunları pc de, oynamak istediğim ama pc de oynamaya üşendiğim hades gibi silksong gibi ufak oyunları el konsolunda oynamak için alacağım.
Hallow Knight, FIFA, fall guys, the last of us.

Cihaz güzel ama tam anlamıyla bir tuğla gibi; 854 gram, yani neredeyse 1 kilo. Bir el cihazı için gerçekten çok ağır. Normalde ideal bir el konsolu bence en fazla 500–600 gram civarında olmalı. Bir Steam Deck kullanıcısı olarak söylüyorum, o bile bana zaman zaman ağır geliyor. Bu yüzden performansı iyi olsa da, büyük ekran ve büyük batarya doğal olarak ağırlık sorununu da beraberinde getiriyor. Her gün kullanırsan gerçekten kas yaparsın, öyle diyeyim.
:kekw:

Cihaz güzel ama tam anlamıyla bir tuğla gibi; 854 gram, yani neredeyse 1 kilo. Bir el cihazı için gerçekten çok ağır. Normalde ideal bir el konsolu bence en fazla 500–600 gram civarında olmalı. Bir Steam Deck kullanıcısı olarak söylüyorum, o bile bana zaman zaman ağır geliyor. Bu yüzden performansı iyi olsa da, büyük ekran ve büyük batarya doğal olarak ağırlık sorununu da beraberinde getiriyor. Her gün kullanırsan gerçekten kas yaparsın, öyle diyeyim.
:kekw:
o zaman ya z1 extreme ya da steamdeck alacağım bakalım

o zaman ya z1 extreme ya da steamdeck alacağım bakalım
PC niyetine kullanmayacaksan ve sadece oyun oynayacaksan Z1 Extreme al.
Ancak “PC gibi kullanırım” diyorsan, trackpad avantajı nedeniyle Steam Deck tercih edilebilir.

PC niyetine kullanmayacaksan ve sadece oyun oynayacaksan Z1 Extreme al.
Ancak “PC gibi kullanırım” diyorsan, trackpad avantajı nedeniyle Steam Deck tercih edilebilir.
Pc gibi kullanacağım taraf modlama veya emulatör kurma olur

Seninle aynı kanaatteyim hocam ama legion go'nun bence en büyük sorunu portatif değil, ağır bir cihaz. Tanıtımında bile masaya sabit oynuyorlardı oyuncular. Ally Z1 ext. ekranı bana da küçük gelmişti, telefon kadar bir şey cihaz. Steamdeck zaten bu klasmanda tartışılmaz bile.

Geri