Sir Cem T-oker
80+ Gold
- Bütçe
- 100
F1 2020 ilk tercihim ama bilemiyorum. F1 21 en son indirimle 100 liraya düşmüş. Tekrar ne zaman düşer veya düşer mi ?
Her ay 40 lira veremem. Hem oradaki oyunların çoğunu oynayacak kadar vaktim yokEA Play alıp hem oyunu deneyip hem de %10 indirimle satın alabilirsin. EA Play sahipleri sanırım bütün EA oyunlarında %10 indirim kazanıyor (istisnalar olabilir, bende %10 indirimli gözüküyor çoğu oyun)
Ben tek bile oynarım sorun yok.F1 2020 satıştan kaldırıldı. F1 2021 e o kadar para vermene gerek yok. Sunucularıda bomboş zaten. Bence Ea playden oyna hevesini alırsın.
Hocam en yakın indirim eylülde.20 oyunu 21'e göre daha iyi. Sürüş anlamında. Çoğu F1 severi son 2 yılda çıkan F1 oyunları tatmin etmiyor.
8 TL'ye EA Play alıp deneyip almaya ne dersin? Bir daha ne zaman indirime düşeceği ise Steam indirimi ne zaman olursa o zaman olacaktır.
Box box boxalma. bence hepsi kötü.
F1 22 sarmadı hocam.Bir ara F1 22 DA forum monaco gp yapalım mı ya?
Ea play ile deneyip almanı öneririm
Yani 19 20 benim best ama bence 22 oynanmayacak kadar kötü değil.F1 22 sarmadı hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
F1 2020 veya 21 best
O para verilmez. Ea playde her ay para vermek sıkıntı.Yani 19 20 benim best ama bence 22 oynanmayacak kadar kötü değil.
F1 22 ye para vermeden oynuyorumO para verilmez. Ea playde her ay para vermek sıkıntı.