Bende beyaz sistem diziyorum kasa tarafında aşırı kararsızım Msi ın bu modelini beğenmiştim ama lian li de güzel mişlian li vision compact hocam
çok güzel kasa ben de düşünüyordum ama çok büyük olduğundan minimal olsun diye lian li seçtim açıkçasıBende beyaz sistem diziyorum kasa tarafında aşırı kararsızım Msi ın bu modelini beğenmiştim ama lian li de güzel miş
Bende nedense büyük kasa seviyorumçok güzel kasa ben de düşünüyordum ama çok büyük olduğundan minimal olsun diye lian li seçtim açıkçası
eğer beğeniyorsanız güzel hocam hem pz anakart desteği de var çok iyi durur ben de şimdi iç parçaları taksitle alacağım fanlar en sona kalsın 3 tane nzxt fan var zaten onlarla iade ederim birazBende nedense büyük kasa seviyorumama benim aklımda da bu Msi kasaya ilerde lcd Lian li fan almak
vision compact hocam başlıktaki kasaHocam bu kasa modeli ne oluyor
İstediğin fanlar stokta yok reverse fanları bende bayadır bekliyorum ama bulamadımeğer beğeniyorsanız güzel hocam hem pz anakart desteği de var çok iyi durur ben de şimdi iç parçaları taksitle alacağım fanlar en sona kalsın 3 tane nzxt fan var zaten onlarla iade ederim biraz
ben aldığımda göbek kısmı ışıklı yoktu, bu o şekildelink atar mısınız bi bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok sağolun hocam daha sistemi toplamama çok var zaten şuan sadece kasa ve psu aldım aradan çıkardım ikisini psu da gaming gecesinden 6k ya lian li edge 850w aldım
asiahorselar iyi ama türkiyede yok valla toplamışken tam toplayayım şuanlık 3 tane alsam yeterli alt tarafa 3 tane sonra alırımAsiahorse lerde güzeldir eğer lianli ye bütçe yetmiyorsa. Yok bütçe var ama para vermek istemiyorum diye düşüncen varsa vazgeç paraya kıy al 2.eli bile çok hızlı çünkü
reverse al alt tarafaasiahorselar iyi ama türkiyede yok valla toplamışken tam toplayayım şuanlık 3 tane alsam yeterli alt tarafa 3 tane sonra alırım
öyle yapacağım hocam alta ve yan kısma reverse olacak egzoz fanı şuanlık almam sonra alırım onu d