Yardım O11 Vision Compact Kasaya Hangi Fanları Almalıyım ?

Ekler

• IMG_6825.webp
    IMG_6825.webp
    135.3 KB · Hit: 9
Bende beyaz sistem diziyorum kasa tarafında aşırı kararsızım Msi ın bu modelini beğenmiştim ama lian li de güzel miş
çok güzel kasa ben de düşünüyordum ama çok büyük olduğundan minimal olsun diye lian li seçtim açıkçası

Bende nedense büyük kasa seviyorum 😂 ama benim aklımda da bu Msi kasaya ilerde lcd Lian li fan almak
eğer beğeniyorsanız güzel hocam hem pz anakart desteği de var çok iyi durur ben de şimdi iç parçaları taksitle alacağım fanlar en sona kalsın 3 tane nzxt fan var zaten onlarla iade ederim biraz

eğer beğeniyorsanız güzel hocam hem pz anakart desteği de var çok iyi durur ben de şimdi iç parçaları taksitle alacağım fanlar en sona kalsın 3 tane nzxt fan var zaten onlarla iade ederim biraz
İstediğin fanlar stokta yok reverse fanları bende bayadır bekliyorum ama bulamadım

link atar mısınız bi bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok sağolun hocam daha sistemi toplamama çok var zaten şuan sadece kasa ve psu aldım aradan çıkardım ikisini psu da gaming gecesinden 6k ya lian li edge 850w aldım
ben aldığımda göbek kısmı ışıklı yoktu, bu o şekilde
https://share.temu.com/miXaHbJxvdB
ben kampanya ile kuponlarla vergi dahil 1100 tl civarında almıştım 3 4 ay oldu

Asiahorse lerde güzeldir eğer lianli ye bütçe yetmiyorsa. Yok bütçe var ama para vermek istemiyorum diye düşüncen varsa vazgeç paraya kıy al 2.eli bile çok hızlı çünkü

Asiahorse lerde güzeldir eğer lianli ye bütçe yetmiyorsa. Yok bütçe var ama para vermek istemiyorum diye düşüncen varsa vazgeç paraya kıy al 2.eli bile çok hızlı çünkü
asiahorselar iyi ama türkiyede yok valla toplamışken tam toplayayım şuanlık 3 tane alsam yeterli alt tarafa 3 tane sonra alırım

Geri