Lian Li O11 Vision Compact vs Dynamic Mini V2

valla şuan aklımda bi kasa yok ama sessizliğe önem veriyorum üst segment bişe bakardım. yeni topladığım ve elimde eski sistemden kalan parçalar olduğu için gereksiz parça doldurmak istemiyorum
sıvı soğutma bana uygun değil hocam. malatyada yaşıyorum her yer hala toz toprak şimdiden kasa toz doldu 3 ay olmadı daha. sıvı soğutma burda uzun ömürlü olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar alma seçeceğiniz olsaydı vision compact mı alırdınız hocam?
hayır asla

sıvı soğutma bana uygun değil hocam. malatyada yaşıyorum her yer hala toz toprak şimdiden kasa toz doldu 3 ay olmadı daha. sıvı soğutma burda uzun ömürlü olmaz

hayır asla
Anladım. Neden vision compact almazdınız?

Yer skntım olduğu için alamazdım :D
Ranzanın altı çalışma masası ve yükseklik uymuyor
Benim yerim var aslında. Bilmiyorum çok kararsızım vision compact devasa bi kasa. Bir de vision compact alırsam mesh olarak kullanacağım sanırım.

Anladım. Neden vision compact almazdınız?
pek bi farkları yok hocam tip boyut olarak. üstüne bide üstü de cam panel. 3 egzoz fan eksiltmek sadece sıcaklığı arttırır. anlamı yok ben daha üst segment çok daha kaliteli bişe alırım

Seçenekler arasında vision compact. Gerçi mini de push pull yapılabiliyormuş, vision da mümkün olmayabilir. Onun dışında iki kasa da küçük, mini olan daha küçük. Büyük istiyorsan full tower fln alacaksın. Büyük akvaryum kasalar O11D RGB gibi

(push pullu üste takılmasını kastediyorum, yoksa Vision Compact'da yana yapılabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,693
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri