Lian Li O11 Vision Compact Alınır mı ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,183
yeni sistem için bu kasayı düşünüyorum tek eksisi hiç fan olmaması ve bu kasaya lian li fanlar ve lian li nin sıvı soğutması alınması lazım ki estetik dursun sistem fakat lian li fanları ve sıvı soğutması acayip pahalı bu fiyat bandında farklı bir akvaryum kasa öneriniz var mı aklımda bir de nzxt h6 flow var ama şekli bi garip duruyor

yeni sistem için bu kasayı düşünüyorum tek eksisi hiç fan olmaması ve bu kasaya lian li fanlar ve lian li nin sıvı soğutması alınması lazım ki estetik dursun sistem fakat lian li fanları ve sıvı soğutması acayip pahalı bu fiyat bandında farklı bir akvaryum kasa öneriniz var mı aklımda bir de nzxt h6 flow var ama şekli bi garip duruyor

illa lianli fan ve soğutma olacak değil rampage ayna fanlarda var onlarda baya kaliteli görsellik sunuyor normal bir tanede 360 soğutucu takarsın gayet yeterli. Eğer uygun fiyatlı fanlar dahil güzel bir kasa istersen zoko queen bakabilirsin

illa rgb olsun demezsen artctic p12 max öneririm fan olarak. ama böyle kasada rgb siz olmaz sanki

illa lianli fan ve soğutma olacak değil rampage ayna fanlarda var onlarda baya kaliteli görsellik sunuyor normal bir tanede 360 soğutucu takarsın gayet yeterli. Eğer uygun fiyatlı fanlar dahil güzel bir kasa istersen zoko queen bakabilirsin
hocam valla sadece görüntü değil amacım lian li sistem toplarsam full lian li toplarım nzxt kasa toplarsam nzxt aksesuarlar toplamak isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

illa rgb olsun demezsen artctic p12 max öneririm fan olarak
yani rgb önemli değil hocam kalitesi iyi olsun yeter link atabilir misiniz

hocam valla sadece görüntü değil amacım lian li sistem toplarsam full lian li toplarım nzxt kasa toplarsam nzxt aksesuarlar toplamak isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani rgb önemli değil hocam kalitesi iyi olsun yeter link atabilir misiniz

arctic p12 max

hocam şimdi biraz size garip gelebilir ama şu fanların güç kabloları o kadar sinir bozucu ki lian li fanların şu birbirine geçme olayı çok iyi o yüzden düşündüm lian li dışında bu sistemi yapan marka var mı acaba
o zaman temudan alabilirsiniz hocam orada fazlasıyla çeşit var istediğiniz şekilde

h6flowu ben de gözüme kestirmiştim fakat çok fazla eksi yanı var;
RGB alırsan kendi önde 3 rgb fanla geliyor, ek almak istediğinde kontrolcüde ekstra yer yok yani kontrolcü de alman lazım. Tabi başka marka fan takarım dersen farklı ama o zaman da görüntü uyumu olmucak.
Alt kısmı sadece 140mm fan destekliyor ve hava akışı için reverse takman lazım. Piyasada alacağın min 140mm reverse fan 900tl üzerinde.
Gpu desteği 365mm (Şuan max gpu 362mm olsa da) ileride daha büyük kartların gelmeyeceğinin garantisi yok.
Ben de bu hafta lianli o11 vision compact alacağım. Eğer bütçen yoksa lianli fanlara; temudan 6x reverse 2x normal lianli çakması alabilirsin. Aioyu yana takmak için reverse fana ihtiyacın var görüntüyü önemsiyorsan. Yok önemli değil dersen fanları ters takıp montajlarsın.
Fanların linkini atıyorum;

Bu gün elime ulaştı hocam kurulumunu yaptım mükemmel kasa

Geri