Aliyılmaz
80+ Bronze
yer yoksa nereye takacaksınız fanı?ev gibi alanı olan kasaya
yer yoksa nereye takacaksınız fanı?ev gibi alanı olan kasaya
alan kocaman diyorum hyperion diyorumyer yoksa nereye takacaksınız fanı?
zekanızda sorun var herhalde daha öncedende saçma sapan konular açmıssın kendini havalı felanmı sanıyorsun insanlar emek edip ürün buluyor tavsiye ediyor senin içinalan kocaman diyorum hyperion diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
neyse
önceliklebana hakaret edemezsin sonra tamam olabilir ama ben havlı gibi daranmıyomki ben normal bi insanım bak ben pc toplamayı öğrenmeye çalışıyorum yakındada toplıycam yav fan arıyom sadece herkes herşeyde başarılı olmak zorunda değil tamammıhem ben isnsanlara bişey diyommusadece vbişey öğrenmeye calışıyorum ondan bu kadar konu var allah allahzekanızda sorun var herhalde daha öncedende saçma sapan konular açmıssın kendini havalı felanmı sanıyorsun insanlar emek edip ürün buluyor tavsiye ediyor senin için
ayrıca boş yapan burda sensin hyperion kasa kocaman bişey ve ben bunu biliyorum bu nedenle onuseçtim sadece öğreniyorum bende büyüksün diye havalaragirme çocuklarada sagın olsun azcıkzekanızda sorun var herhalde daha öncedende saçma sapan konular açmıssın kendini havalı felanmı sanıyorsun insanlar emek edip ürün buluyor tavsiye ediyor senin için
yer kocoan gönderiyim istersenyer yoksa nereye takacaksınız fanı?
şda kasa https://rog.asus.com/tr/cases/rog-hyperion-gr701-model/ artık anlamışsındırdiye düşünüyormzekanızda sorun var herhalde daha öncedende saçma sapan konular açmıssın kendini havalı felanmı sanıyorsun insanlar emek edip ürün buluyor tavsiye ediyor senin için
bak ben sanada teşşekkürediyorum biraz kabadavrandım için özür diliyorum yanlşın da zaten hyprtion kasa kocaman ve sıvı soğutma için üretilmişzekanızda sorun var herhalde daha öncedende saçma sapan konular açmıssın kendini havalı felanmı sanıyorsun insanlar emek edip ürün buluyor tavsiye ediyor senin için
ayrıca sesn o saçma sapan konular dedin şeyler sayesinde öğendim pc toplamayı yoksa intel anakatra am5 işemci takıyodum yani insanların hiçbişeyiyle dalga geçemezsin ben mesela sana pp sinde sedat peker var ezi mi diyorumzekanızda sorun var herhalde daha öncedende saçma sapan konular açmıssın kendini havalı felanmı sanıyorsun insanlar emek edip ürün buluyor tavsiye ediyor senin için
hocam bu fan hakkında görüşünüz hala aynı mı ? bazı incelemelerde performans açısından biraz zayıf kaldığını söylemişlerdeXF120 en tepe seviye fanlardan biri, TUF olan rakibi bile değil. Da 1200 TL verilir mi ona emin değilim.
Nasıl bir testte zayıf kalmış anlayamadım piyasadaki en tepe seviye modellerden biri. Ben o kadar para verir miyim? Vermem ama doğrusu bu yani.hocam bu fan hakkında görüşünüz hala aynı mı ? bazı incelemelerde performans açısından biraz zayıf kaldığını söylemişlerde
Nasıl bir testte zayıf kalmış anlayamadım piyasadaki en tepe seviye modellerden biri. Ben o kadar para verir miyim? Vermem ama doğrusu bu yani.
Bu fanı pahalı yapan kısım yatak teknolojisi. Maglev olduğu için pahalı maliyetli bir fan yani. Ömür olarak buna yanaşamaz bile testteki fanlar maalesef. Yoksa dediğim gibi o kadar para etmez zaten.Asus ROG STRIX XF120 SILENT PWM FAN vs Asus TUF Gaming TF120 | igor´sLAB
You can compare two fans in detail here. In the selection lists, you will find all fans listed in alphabetical order. This allows you to individualize the comparison as you wish. For each fan…www.igorslab.deörnek olarak şu 2 karşılaştırmaya baktığımda xf120 geride kalıyor, yoksa ben mi grafiği yanlış yorumluyorum ?Arctic P12 PWM vs Asus ROG STRIX XF120 SILENT PWM FAN | igor´sLAB
You can compare two fans in detail here. In the selection lists, you will find all fans listed in alphabetical order. This allows you to individualize the comparison as you wish. For each fan…www.igorslab.de