Neler Yeni

Çözüldü✓ hangi fan daha iyi acaba

Aliyılmaz

80+ Bronze
alan kocaman diyorum hyperion diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyse
zekanızda sorun var herhalde daha öncedende saçma sapan konular açmıssın kendini havalı felanmı sanıyorsun insanlar emek edip ürün buluyor tavsiye ediyor senin için

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ryzen 9 eren x 3d
İlgilendiği Kategoriler
pc kafalı
zekanızda sorun var herhalde daha öncedende saçma sapan konular açmıssın kendini havalı felanmı sanıyorsun insanlar emek edip ürün buluyor tavsiye ediyor senin için
önceliklebana hakaret edemezsin sonra tamam olabilir ama ben havlı gibi daranmıyomki ben normal bi insanım bak ben pc toplamayı öğrenmeye çalışıyorum yakındada toplıycam yav fan arıyom sadece herkes herşeyde başarılı olmak zorunda değil tamammıhem ben isnsanlara bişey diyommusadece vbişey öğrenmeye calışıyorum ondan bu kadar konu var allah allah

ayrıca boş yapan burda sensin hyperion kasa kocaman bişey ve ben bunu biliyorum bu nedenle onuseçtim sadece öğreniyorum bende büyüksün diye havalaragirme çocuklarada sagın olsun azcık

yer yoksa nereye takacaksınız fanı?
yer kocoan gönderiyim istersen
hem ben bura insanlara her aman teşşekkürederim hiçbirzaan nankörlük etmedim anladın yaşın büymüş ama saygı 0 da kalmış bu konuyuda burda kapatalım görüşmek üzere

şda kasa https://rog.asus.com/tr/cases/rog-hyperion-gr701-model/ artık anlamışsındırdiye düşünüyorm

bak ben sanada teşşekkürediyorum biraz kabadavrandım için özür diliyorum yanlşın da zaten hyprtion kasa kocaman ve sıvı soğutma için üretilmiş

ayrıca sesn o saçma sapan konular dedin şeyler sayesinde öğendim pc toplamayı yoksa intel anakatra am5 işemci takıyodum yani insanların hiçbişeyiyle dalga geçemezsin ben mesela sana pp sinde sedat peker var ezi mi diyorum

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ryzen 9 eren x 3d
İlgilendiği Kategoriler
pc kafalı
buarada merak etme yanlış yazmışım yaşım 22 değil

lydialy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Altan Yenigün
XF120 en tepe seviye fanlardan biri, TUF olan rakibi bile değil. Da 1200 TL verilir mi ona emin değilim.
hocam bu fan hakkında görüşünüz hala aynı mı ? bazı incelemelerde performans açısından biraz zayıf kaldığını söylemişlerde

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,472
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hocam bu fan hakkında görüşünüz hala aynı mı ? bazı incelemelerde performans açısından biraz zayıf kaldığını söylemişlerde
Nasıl bir testte zayıf kalmış anlayamadım piyasadaki en tepe seviye modellerden biri. Ben o kadar para verir miyim? Vermem ama doğrusu bu yani.

lydialy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Altan Yenigün
Nasıl bir testte zayıf kalmış anlayamadım piyasadaki en tepe seviye modellerden biri. Ben o kadar para verir miyim? Vermem ama doğrusu bu yani.
örnek olarak şu 2 karşılaştırmaya baktığımda xf120 geride kalıyor, yoksa ben mi grafiği yanlış yorumluyorum ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,472
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
örnek olarak şu 2 karşılaştırmaya baktığımda xf120 geride kalıyor, yoksa ben mi grafiği yanlış yorumluyorum ?
Bu fanı pahalı yapan kısım yatak teknolojisi. Maglev olduğu için pahalı maliyetli bir fan yani. Ömür olarak buna yanaşamaz bile testteki fanlar maalesef. Yoksa dediğim gibi o kadar para etmez zaten.

Top Bottom