Aşağı yukarı 15k bütçem var oynayabilir. Araştırdım ve bu 4 makine önerildi. Fotoğrafçılığa yeni başlıyorum o yüzden hangisini önerirsiniz?
Haklısınız link almak için direkt hepsiburadadan bakmıştım. Modeller hakkında bilgi edindikten sonra akakçeden bakarımHepsine hepsiburadadan bakmanızın bir sebebi var mı? Akakçeden bakarsanız daha ucuza bulabilirsiniz belki
hepsinin biraz daha uygun haliAşağı yukarı 15k bütçem var oynayabilir. Araştırdım ve bu 4 makine önerildi. Fotoğrafçılığa yeni başlıyorum o yüzden hangisini önerirsiniz?
bende aynı modellere baktımda hepsi hepsiburadadan çıktı yineHepsine hepsiburadadan bakmanızın bir sebebi var mı? Akakçeden bakarsanız daha ucuza bulabilirsiniz belki
Birde mesela nikond90 ın akakçede link bulamadımHaklısınız link almak için direkt hepsiburadadan bakmıştım. Modeller hakkında bilgi edindikten sonra akakçeden bakarım
canon600d slr ben dslr linki bırakmıştım sizin linklerdeki özellikler farklıhepsinin biraz daha uygun hali
model olarak aynılar sanırım öyle gözüküyor şimdi yalan söylemiyim kamerlardan anlamam pek sadece daha düşük fiyata buldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende aynı modellere baktımda hepsi hepsiburadadan çıktı yine![]()
anladım kusura bakmayın o zaman ben direkt model olarak baktımBirde mesela nikond90 ın akakçede link bulamadım
canon600d slr ben dslr linki bırakmıştım sizin linklerdeki özellikler farklı
Evet bence de mantıklısana ilk tavsiyem bence sıfır bakma hiç. taksit filan almayacaksan eğer tabi. ikinci elde aksesuarlarıyla ekstra lens le çok daha ucuza bulabilirsin makineleri. yeni gibi olanlar çok olur
İkinci elden anlamıyorum pek birde ailem garantici olduğu için sorun çıkartırlar.sana ilk tavsiyem bence sıfır bakma hiç. taksit filan almayacaksan eğer tabi. ikinci elde aksesuarlarıyla ekstra lens le çok daha ucuza bulabilirsin makineleri. yeni gibi olanlar çok olur