Hangi Gamepad Daha İyidir?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
11,874
Arkadaşlar fifa oynayacağım için game pad alacağım ama 2 tane gamepad arasında kaldım birazdan alacağım birisini,
Ben XBOX kolundan yanayım ikiside aşırı kaliteli değil biliyorum ancak 2 3 sene sadece fifa ve bazı oyunlar için kullanacağım hangisini almalıyım?

xbox kolu.
ben kullanıyorum memnunum.

O rampage çalışmıyor kulladnım fifa da falan 2 saat ayar yapman lazım çakma xbox kolu daha iyi

XBOX 360 kolu eski olsa da bence daha başarılı. 2. elden F710 bulabilirsen al.

2. çöpü 60tl almıştım 2 hafta boyunca deneme fırsatım olmadı iade süresi bittikten birkaç gün sonra deneyebildim ve gacır gucur sesler falan direk çöpe attım.

Rampage in hiçbir ürününü tavsiye etmiyorum kişisel görüşümdür fakat kesinlikle etmiyorum.

Arkadaşlar fifa oynayacağım için game pad alacağım ama 2 tane gamepad arasında kaldım birazdan alacağım birisini,
Ben XBOX kolundan yanayım ikiside aşırı kaliteli değil biliyorum ancak 2 3 sene sadece fifa ve bazı oyunlar için kullanacağım hangisini almalıyım?
F710 kullanıyorum iyi

Hocam 40 TL indirim kodu var öyle alacağım max 100 TL param var 2. elede güvenemiyorum çünkü f710 ve 310 lar eski olduğundan uzun süre kullanılmış hepsi. Hangi gamepad beni 2 3 sene götürür?

Hocam 40 TL indirim kodu var öyle alacağım max 100 TL param var 2. elede güvenemiyorum çünkü f710 ve 310 lar eski olduğundan uzun süre kullanılmış hepsi. Hangi gamepad beni 2 3 sene götürür?
Xbox çok daha güvenilir ve 2-3 sene götürür merak etme.

Orjinal 360 kolu değil ama en azından çok yakın bir kol incelemelerini felan izledim genellikle memnunlar alacağım sanırım teşekkürler.

Ps4 dualshock al mükemmel bence
250 TL den başlıyor :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde bişey soracağım,
Aralarında 10 TL fark var ama sanki 10 tl pahalı olan daha iyi anlamadım aynılar mı hangisini alayım?

Bence xbox kolu bende xbox one s in kolu var orjinal her zaman iyidir

250 TL den başlıyor :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde bişey soracağım,
Aralarında 10 TL fark var ama sanki 10 TL pahalı olan daha iyi anlamadım aynılar mı hangisini alayım?
Çok bir bilgim yok aşırı benzerler, 1 nesil fark veya aynı konsola çıkan farklı model gibi duruyor, daha fazla değerlendirmeye sahip olduğu için ve o kadar kötü olmadığı için onu seçerdim.

Geri