3 ay falan olmasın o? Bir şekilde 400'e alınabiliyorsa f310 alırım başka gamepad yok zaten bu fiyata bu kalitede.3 gün önce f310 aldım 400 e gayet memnunum öneririm
senin f710 sayfasından görüp almıştım 440 a gelmişti galiba nays + 75 lik kuponlanerden aldın ben geçen cumartesi 550 TL'ye aldım kupon bitmeseydi 475 TL idi
2. El MSI kolu alırım daha iyibu fiyata bu kadar sağlam bi gamepad bulamazsın sıfır olarak
Ne kadar yükseltiyorsunuz?Fiyatı yükseltebilirsem en uygunu hangisi olur sizin de önerinizi alayım
hbde 650 tl yeni hesap açarsan MERHABA75 ile 575 TL'ye fln alabiliyorsunFiyatı yükseltebilirsem en uygunu hangisi olur sizin de önerinizi alayım
Max bütçen ne kdr hocamFiyatı yükseltebilirsem en uygunu hangisi olur sizin de önerinizi alayım
bnim yada bi hocamızın bana önerdiği gamepadımı aldın cjsvkban bnde mecbur temiz bulamayıp f310 aldımsenin f710 sayfasından görüp almıştım 440 a gelmişti galiba nays + 75 lik kuponla
Kablosuz olsun diyorsanız f710 var. (Bağlantı sorunları var diyorlar, emin değilim.)800'e çıkabilirim var mıdır o fiyata
2. el ds4 yada abdullah abinin replika ps5 kolu alcaktım sonra fazladan para vermeye gerek yok dedim çektim bi tane bundan gayet memnunumbnim yada bi hocamızın bana önerdiği gamepadımı aldın cjsvkban bnde mecbur temiz bulamayıp f310 aldım