- Bütçe
- 5000
Fırsat: Hawk Gaming Chair FAB V6 Oyuncu Koltuğu https://amzn.eu/d/81pJGhl
Üstteki zamlanmış diye alttaki daha mantıklı geliyor.
4600 e daha iyi bir önerisi olan var mı?
Hocam bel kısmı filan nasıl malzeme kalitesi vsHawk Fab kullanıcısıyım memnunum, tavsiye ediyorum.
Her tarafı nefes alan kumaş ile kaplı terletmiyor, süngerleri çok kaliteli, yumuşak ve rahat, hafızalı sünger, zamanla vücudun şeklini alıyor.Hocam bel kısmı filan nasıl malzeme kalitesi vs
Çektim bı tane 4 taksit çok güzel övdünHer tarafı nefes alan kumaş ile kaplı terletmiyor, süngerleri çok kaliteli, yumuşak ve rahat, hafızalı sünger, zamanla vücudun şeklini alıyor.
Kolları sağlam ve işlevsel.
Benim tek hoşuma gitmeyen yanı boyun desteğinin bandının sırt kısmındaki iki delikten değilde yukarıdan gitmesi, kuzenimde var eskiden aldı, onda boşluklardan geçiyor bant, böyle olunca bir sıkıntısı yok ama ben takıntı yaptım nedense, sanki süngeri zamanla içine göçertecekmiş gibi hissediyorum. Fotosunu da atayım daha rahat anlarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fotoğraf boyutu büyük atilmiyor diyor hocam.
Olsun hocam gene de anladım fiyat olarak da okey. Sağolasın.Her tarafı nefes alan kumaş ile kaplı terletmiyor, süngerleri çok kaliteli, yumuşak ve rahat, hafızalı sünger, zamanla vücudun şeklini alıyor.
Kolları sağlam ve işlevsel.
Benim tek hoşuma gitmeyen yanı boyun desteğinin bandının sırt kısmındaki iki delikten değilde yukarıdan gitmesi, kuzenimde var eskiden aldı, onda boşluklardan geçiyor bant, böyle olunca bir sıkıntısı yok ama ben takıntı yaptım nedense, sanki süngeri zamanla içine göçertecekmiş gibi hissediyorum. Fotosunu da atayım daha rahat anlarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fotoğraf boyutu büyük atilmiyor diyor hocam.
Hayırlı olsun güle güle kullan.Çektim bı tane 4 taksit çok güzel övdün