S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
knk dB kalitesine ve frekansina bak biHangisini önerrsiniz arkadaşlar?
Önceliğim ses, sonra görüntü.
İlki 320 diğeri 300 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Heeeelp meee
knk dB kalitesine ve frekansina bak bi
knk dB kalitesine ve frekansina bak bi
İkinci elden bir şeyler bak bence
ben demiyorum ama bir dB kalitesine ve frekansina bak bi de youtube da illa videolari bulunacaktir onlarada bi bak istersenMesaj otomatik birleştirildi:
İkiside iş görmez diyosunuz yani?
ben demiyorum ama bir dB kalitesine ve frekansina bak bi de youtube da illa videolari bulunacaktir onlarada bi bak istersen
max butcen ne kadarSes kalitesi falan videodan pek belli olmaz da yine de bi incelemesine falan bakarım.
300 keyfi alıyorum zaten. Bazen kulaklık kulağımı yakıyo çok takmaktan kulağımı dinlendireceğim zaman hoparlöre geçiçem onun için alıyorum.max butcen ne kadar
ben bu a101 de satilan minik 2li piranha hoparlorlerden aldim 2 yildan fazla kullaniyom gucu 8w oldugu halde evin obur tarafindan bangir bangir duyuluyor dun hoparlordeki lehimlerden birisi kondansatore dogru eriyip aktigindan hoparlor yandi300 keyfi alıyorum zaten. Bazen kulaklık kulağımı yakıyo çok takmaktan kulağımı dinlendireceğim zaman hoparlöre geçiçem onun için alıyorum.
ben bu a101 de satilan minik 2li piranha hoparlorlerden aldim 2 yildan fazla kullaniyom gucu 8w oldugu halde evin obur tarafindan bangir bangir duyuluyor dun hoparlordeki lehimlerden birisi kondansatore dogru eriyip aktigindan hoparlor yandi
mesajina gec yanit veriyorum da ozur dilerimBende de vardı o tarz bişey ama çok dayanaklı olmuyor bitanesi patladı koparıp attım bende.
Rampage olanı sipariş ettim bu arada Yt'den baktım da sesi fena değil gibi.
mesajina gec yanit veriyorum da ozur dilerim
ben de gecenleyin gaza geldim soyle fulledim arkadan ultra bass li sarkiyi bir verdim 6-7 dk gecti bi baktim anani diyerek hoparlor yaniyor gercekten ustunden alev cikiyordu zar zor yangin sondurucuyle sondurdum
hayirli ugurlu olsunAldım kanka Rampage olanı akşam bi inceleme konusu açıcam.