Neler Yeni

### HANGI INTERNET ABONELIK YARDIM ###

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Türknet'i tercih edebilirsin. Türkiye de en stabil interneti Türknet sağlıyor diye biliyorum. Bu biraz da altyapına bağlı bir durum ama Türknet iyidir, pişman olmazsın.

tayfun601

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tayfun DALOĞLU
Yanliz fiyat farki yok demissin ama suanda en pahalisi turktelekom anlayamadim paketlere fiyat bazlimi baktin yani turknet in verdigi paket fiyatini ttnet te zor bulursun 70 80 tl ye anca turktelekom verecegi 8 mbps felan

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Millenicom tercih ederdim, TürkNet'in akşam saati ping sorunu var çok kişide. En iyisi yakınındakilere sormak, etrafta kim hangisinden memnun diye. Kafana takılan soru olursa sorabilirsin Millenicom'la alakalı.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Türknet al. Rahat edersin. Şahsen kendim kullanıyorum.

Nötr0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Salih GÜNEŞ
Merhaba evime internet bağlatıcam sizce türknet mi ? Türktelekom mu? Superonline mi ? Fiyat olarak aralarında pek fiyat farkı yok o yüzden ben en iyisini bağlatmak istiyorum türknet 50 Mb hız verebiliyor max olarak görüştüm Tavsiye Lazım bana ? Daha önce internet kullandım vodafone kapatırdım şuan tekrar bağlatıcam ..
Türk Telekom kaç mbps hız veriyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
Fiber değil ise Süperonline nın yamacından geçme
Şuan SUPERBOX kullanıyorum rezalet resmen. Şansliyimki kendilerinden kaynaklı bi problemden dolayı cayma bedeli ödemeden ayrılma hakkım doğdu talep olusturdum bakalım aricaklar direk iptal işlemi yapicam sonrada bakalım bu süreç devam ederken araştırma yapıyorum işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk Telekom kaç mbps hız veriyor?
Sormadım hiç valla onlara

tayfun601

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tayfun DALOĞLU
Mantikli olan zaten bu devirde tahhutsuz internete gecmek ki kaldi ki netspeed mileni turknet zaten hepsi dogal olarak tt altyapisindan verecekler sana interneti alt yapi iyidir umarim kotu ise sansiz olursun tt gecersin oda hizi dusuk diye hat kaldirabilir vs vs gibi seyler

Top Bottom