cat6 kablo yeterli olacaktır.Herkese merhaba türk telekom 100 megabit internet kullanıyorum evde pc ye hangi kabloyu almalıyım? hangi marka daha iyi kalitelidir öneriler varsa link atabilirsiniz 1 metre ile 2 metre arası.
Herkese merhaba türk telekom 100 megabit internet kullanıyorum evde pc ye hangi kabloyu almalıyım? hangi marka daha iyi kalitelidir öneriler varsa link atabilirsiniz 1 metre ile 2 metre arası.
bu marka iyi sanırım buna bakacamUgreen CAT6 Ethernet Kablosu, 3 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 3 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
cat6 cat6e cat6a bu e a ne oluyor sadece cat6 almam yeterlidir dimicat6 kablo yeterli olacaktırcat6 cat6a cat6e
internet hızım 100mbit cat6 kullansam bi sorun olur mu ki100 mbit kulalnacaksan cat5 en ucuzu neyse onu al, üstü için zaten minimum cat6 olması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cat6 10 gbps
olmaz da niye fazla para veresininternet hızım 100mbit cat6 kullansam bi sorun olur mu ki
he o açıdan ben uymaz zannettim doğru haklısınolmaz da niye fazla para veresin
cat 5 lerin 10 metresini 100 den aşağı buluyorsun rahat
yassılar katladığında v.s de çok az yer kaplıyor hemOnline Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!www.trendyol.com
hem uzun oalcak, hem dayanıklı olsun hem de güzel görünsün diyorsan yassı slim kabloları öneririm.
Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
olmaz da niye fazla para veresin
cat 5 lerin 10 metresini 100 den aşağı buluyorsun rahat
yok bana en fazla 1 buçuk metre yeterli hatta 1 metreOnline Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!www.trendyol.com
hem uzun oalcak, hem dayanıklı olsun hem de güzel görünsün diyorsan yassı slim kabloları öneririm.
Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yassılar katladığında v.s de çok az yer kaplıyor hem
çünki pc ile onu takacağım yer baya baya yakın uzun kablo olması fazlalık çıkar epeyOnline Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yassılar katladığında v.s de çok az yer kaplıyor hem
modem kutusundan felan çıkmadı mı ya ? evde bulursun belki o kadar küçük arıyosanyok bana en fazla 1 buçuk metre yeterli hatta 1 metre
valla çıkmadı hiç şimdi baktım 1 metreler zaten ucuzmuş bi tane alcam artıkmodem kutusundan felan çıkmadı mı ya ? evde bulursun belki o kadar küçük arıyosan