SuperonlineArkadaşlar çok acil bilgilenditmeniz gerek 85 TL max olacak şekilde en iyi İnternet sağlayıcısı kimdir? (millenicom önermeyin oradan kaçıyoruz)
TürkNet altyapın varsa 35 mbps kesinlikle TürkNetArkadaşlar çok acil bilgilenditmeniz gerek 85 TL max olacak şekilde en iyi İnternet sağlayıcısı kimdir? (millenicom önermeyin oradan kaçıyoruz)
Teşekkür ederim bilmiyordumKonu başlığına acil vb. Şeyler yazma büyük harf kullanma, ban yersin.
Nerden bakılıyor olup olmadığıTürkNet altyapın varsa 35 mbps kesinlikle TürkNet
Onuda kullandık bizim evde kötü çekiyordu gerçi yıllar oldu şimdi durumu nasıldır bilmiyorumSuperonline
https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ < Bu linke tıkla adresini seç orda sana ne kadar hız verebileceği yazıyor.Teşekkür ederim bilmiyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden bakılıyor olup olmadığı
Onuda kullandık bizim evde kötü çekiyordu gerçi yıllar oldu şimdi durumu nasıldır bilmiyorum
Türknetin sıkıntıları varmış sanırım o yüzden şuan vazgeçtim gibi bişey türknettenhttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ < Bu linke tıkla adresini seç orda sana ne kadar hız verebileceği yazıyor.
O sorun nedir ona göre cevap yazıcağımda?Türknetin sıkıntıları varmış sanırım o yüzden şuan vazgeçtim gibi bişey türknetten
Edit:Altyapınızı kontrol ettiniz mi?O sorun nedir ona göre cevap yazıcağımda?
Baktım biraz da interneti gidip gelmeyenler müşteri hizmeti deneyimi kötü olan insanlar vardı ondan korktum açıkçasıO sorun nedir ona göre cevap yazıcağımda?
Edit:Altyapınızı kontrol ettiniz mi?
Altyapınız müsait olduğu için abone olduktan sonra Online İşlemler veya Mobil Uygulama üzerinden Özgür iletişim Ekstra 75 tarifesine geçiş yaparak 75 Mpbs'e kadar download, 4 Mpbs'e kadar upload hızında interneti ayda 10 TL farkla kullanabilirsiniz. Böyle diyor uygun mu yaniBaktım biraz da interneti gidip gelmeyenler müşteri hizmeti deneyimi kötü olan insanlar vardı ondan korktum açıkçası
75 mb 95 liraya mis gibi Ttnet'in alt yapısında Ttnet'ten daha ucuz ve daha verimli kullanabiliyosunuz.Bundan daha iyi bişey var mı ?Baktım biraz da interneti gidip gelmeyenler müşteri hizmeti deneyimi kötü olan insanlar vardı ondan korktum açıkçası
Altyapınız müsait olduğu için abone olduktan sonra Online İşlemler veya Mobil Uygulama üzerinden Özgür iletişim Ekstra 75 tarifesine geçiş yaparak 75 Mpbs'e kadar download, 4 Mpbs'e kadar upload hızında interneti ayda 10 TL farkla kullanabilirsiniz. Böyle diyor uygun mu yani
Ya orası iyide şikayetvar adlı siteye baktım ve cidden hiç geçesim kalmadı75 mb 95 liraya mis gibi Ttnet'in alt yapısında Ttnet'ten daha ucuz ve daha verimli kullanabiliyosunuz.Bundan daha iyi bişey var mı ?
Türk Telekom ve Süper Online'nda da aynı şeyleri görürsünüz. Aralarında en iyisi TürkNet.Ya orası iyide şikayetvar adlı siteye baktım ve cidden hiç geçesim kalmadı