Hangi İnternet Sağlayıcısı Tercih edilmeli?

mehmet4732

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
Arkadaşlar merhaba internet sağlayıcımı değiştireceğim hali hazırda türk telekom kullanıyorum ancak türknetin verdiği değer çok iyi 1000 mpbs veriyor altyapımı sorguladığımda ancak gariptir ki millenicom da altyapımı sorguladığımda 79 mbps veriyor bir diğer internet sağlayıcısı gıbırnet ise 85 mbps veriyor yani türknet doğru söylemiyor olabilir mi ve geçilir mi ?

Arkadaşlar merhaba internet sağlayıcımı değiştireceğim hali hazırda türk telekom kullanıyorum ancak türknetin verdiği değer çok iyi 1000 mpbs veriyor altyapımı sorguladığımda ancak gariptir ki millenicom da altyapımı sorguladığımda 79 mbps veriyor bir diğer internet sağlayıcısı gıbırnet ise 85 mbps veriyor yani türknet doğru söylemiyor olabilir mi ve geçilir mi ?
Türknet kendi altyapısı varsa 1000mbps veriyor.
Türktelekom altyapısında 1000mbps türknet vermiyor cunku.

Türknet kendi altyapısı varsa 1000mbps veriyor.
Türktelekom altyapısında 1000mbps türknet vermiyor cunku.
türknetin kendi altyapısı mı mevcut hocam bilgim olmadığından soruyorum kusura bakmayın.

Türknette sorun yaşam ihtimalin çok düşük. Zaten verdiği değer oldukça tatmin edecek seni. Türknete geçmeni öneririm.
türknetin kendi altyapısı mı mevcut hocam bilgim olmadığından soruyorum kusura bakmayın.

Evet Gigafiber gelmiş bulunduğunuz bölgeye ve Türknet Kendi altyapısı olduğu için 1000mbps hizmet sağlıyor.

Peki tamamdır en mantıklısı direk türknete geçmek teşekkürler.

Geri