Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Türksat kablonet
Şikayetvar sitesinde hangi markanın adını ararsanız arayın adı üstünde: şikayetvar.Ya orası iyide şikayetvar adlı siteye baktım ve cidden hiç geçesim kalmadı
Ben Turknet kullanıyorum aslında memnunum şikayetci değilim fakat Aktif olarak CS ve FPS oyunları oynadığım için pingim bi tık fazla geldiği için değiştirmek istiyorum. Birde ara ara gece bağlantı kopması oluyor değişik bir şekilde son olarak da muhattap alacak birileri yok ama dediğim gibi normal şartlarda güzel. Milleni den neden kaçıyorsunuz merak ettim açıkcası son zamanlarda bende milleniye geçmeyi düşünüyordum.Arkadaşlar çok acil bilgilenditmeniz gerek 85 TL max olacak şekilde en iyi İnternet sağlayıcısı kimdir? (millenicom önermeyin oradan kaçıyoruz)
upload ve downloadımız düşük ve bir türlü çözemedik sanırım modem değişmemiz gerekiyor yoksa bizde memnunuz millenicomdanBen Turknet kullanıyorum aslında memnunum şikayetci değilim fakat Aktif olarak CS ve FPS oyunları oynadığım için pingim bi tık fazla geldiği için değiştirmek istiyorum. Birde ara ara gece bağlantı kopması oluyor değişik bir şekilde son olarak da muhattap alacak birileri yok ama dediğim gibi normal şartlarda güzel. Milleni den neden kaçıyorsunuz merak ettim açıkcası son zamanlarda bende milleniye geçmeyi düşünüyordum.