Neler Yeni

Hangi internet sağlayıcısı iyi sizce

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Online oyun oynamak icin internet alacağım netspeed turknet ve milleni arasında kaldım altyapı sorgulattığımda max hız 63 mpbs diyor bana 35 veya 50 yeter tek kullanacağım oyunda dalgalanma olmasını ve kopmalar olmasını istemiyorum sizce hangisi iyi ve modemi 2.el mi almalıyım ve hangi modem işimi görür yoksa internet sağlayıcısından mı alayım ?

edehalil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil İbrahim Yesirci
İlgilendiği Kategoriler
Oyun ve Pc toplama
Kablonet veya Millenicom öneririm.
Özellikle millenicom'un bu dönemlerde iyi atılımları oldu

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablonet veya Millenicom öneririm.
Özellikle millenicom'un bu dönemlerde iyi atılımları oldu
kablonet altyapısı yok bizim sokakta milleni iyi diyorsun peki dalgalanma ping artması gibi şeyler oluyor mu ?

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Ömerfaruk
Online oyun oynamak icin internet alacağım netspeed turknet ve milleni arasında kaldım altyapı sorgulattığımda max hız 63 mpbs diyor bana 35 veya 50 yeter tek kullanacağım oyunda dalgalanma olmasını ve kopmalar olmasını istemiyorum sizce hangisi iyi ve modemi 2.el mi almalıyım ve hangi modem işimi görür yoksa internet sağlayıcısından mı alayım ?
Turknet kullanıyorum berbat

edehalil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil İbrahim Yesirci
İlgilendiği Kategoriler
Oyun ve Pc toplama
kablonet altyapısı yok bizim sokakta milleni iyi diyorsun peki dalgalanma ping artması gibi şeyler oluyor mu ?
Diğer söylediğiniz sağlayıcılardan daha iyi olduğu kesin. Özellikle türknet'e geçmemenizi öneririm iyi deniyor ama dediğiniz altyapıya göre baya bir delirticektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk aldığımızda kopmalar oldu ilk hafta, sonrasında modemi aç kapa yaptık ve şuan çok memnunuz.

TALHA MURAT

80+ Silver
Kabloent varsa en iyisi diyebilirim.
sorgulamada nereye kadar gözüktüğünü belirtin.

bwNN

80+ Silver
Kablonet kullanıyorum. 24 3 80 tl mi neydi. Mersinden İstanbul sunuclarında 30-40 ping

TALHA MURAT

80+ Silver
Kablonet kullanıyorum. 24 3 80 TL mi neydi. Mersinden İstanbul sunuclarında 30-40 ping
ben 90 tl ye 100/5 (upload 10 fakat ekstra para ödüyorum ) ödüyorum hd yayın üst paket ve sinema paketi dahil ayrıc akiralık modem cihazlarda ben yurt dışına en az 45 ping ile bağlanıyorum.

BedirhanEfe

80+ Bronze
dostum Milleni kullandım 1 yıl hız faln güzeldi ancak son dönemlerde ms 250 aşağısında değildi Sözde Müşteri Hizmetleri vardı
arıyordum robot destek kaydı açıp bırakıyordu sözde problem çözülüyoordu ama bir işe yaramıyordu.
Şuan Türknet kullanıyorum İnternet sitesinden açtığın Destek kaydıyla öyle güzel ilgileniyorlarki anlatamam vallahi çok memnunum

50 mbps dowload 8,5 mbps upload

Turknet kullanıyorum berbat
biraz şans işi ben çok memnunum

TALHA MURAT

80+ Silver
dostum Milleni kullandım 1 yıl hız faln güzeldi ancak son dönemlerde ms 250 aşağısında değildi Sözde Müşteri Hizmetleri vardı
arıyordum robot destek kaydı açıp bırakıyordu sözde problem çözülüyoordu ama bir işe yaramıyordu.
Şuan Türknet kullanıyorum İnternet sitesinden açtığın Destek kaydıyla öyle güzel ilgileniyorlarki anlatamam vallahi çok memnunum

50 mbps dowload 8,5 mbps upload

biraz şans işi ben çok memnunum
Fiyat?

Diğer söylediğiniz sağlayıcılardan daha iyi olduğu kesin. Özellikle türknet'e geçmemenizi öneririm iyi deniyor ama dediğiniz altyapıya göre baya bir delirticektir.

İlk aldığımızda kopmalar oldu ilk hafta, sonrasında modemi aç kapa yaptık ve şuan çok memnunuz.
Nereye kadar var? eğer mahallenizde varsa müracaat edin zaten 2 hafta da belirlenir işlemler başlar onaylanırsa. Altyapı gelene kadar da millenicom kullanırsınız.

BedirhanEfe

80+ Bronze
Fiyat?

Nereye kadar var? eğer mahallenizde varsa müracaat edin zaten 2 hafta da belirlenir işlemler başlar onaylanırsa. Altyapı gelene kadar da millenicom kullanırsınız.
Fiyat 95 Altyapı en fazla bu hızı veriyor yoksa 35 mbps istersen 85 TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,641
Üyeler
168,969
Son üye
ALPHA06
Top Bottom