hayır forum doldurmaya gerek yok. hepsi tt altyapısı kullanmıyor tabii ki superonlinenın kendi fiber altyapısı varOnu öğrenmek için form doldurmak gerek ama altyapı vardır çünkü zaten hepsi TT nin döşediği altyapıyı kullanmıyor mu ?
Fiber yok zaten evdehayır forum doldurmaya gerek yok. hepsi tt altyapısı kullanmıyor tabii ki superonlinenın kendi fiber altyapısı var
burdan kendi evini bulacaksın biraz uğraştırıcı ama bulursun
Fiber İnternet, Fiber Kampanyaları - Turkcell Superonline
Turkcell Superonline Fiber İnternet'e hızlıca başvurmak için hemen tıklayın!m.superonline.net
ya sen bak biFiber yok zaten evde
Yaptım testi ama burada ADSL var dedi.hayır forum doldurmaya gerek yok. hepsi tt altyapısı kullanmıyor tabii ki superonlinenın kendi fiber altyapısı var
burdan kendi evini bulacaksın biraz uğraştırıcı ama bulursun
Fiber İnternet, Fiber Kampanyaları - Turkcell Superonline
Turkcell Superonline Fiber İnternet'e hızlıca başvurmak için hemen tıklayın!m.superonline.net
tamam o zaman superonline altyapın yok mecburek tt altyapısı alacaksın.Yaptım testi ama burada ADSL var dedi.
TT VDSL var demişti ve Milenni de öyle demişti
Millenicom'un hizmet açısından TT den eksiği yok 7/24 Müşteri hizmetleri vs. var. Millenicom'da 35/6 pakette 33.80/5,9 alıyorum.O zaman ya TT ya da Mileni
Babam ve ben annemi ikna edebilirsek olur
Ya benim babam bilgisayar mühendsi ve baya yenilikçi.Millenicom'un hizmet açısından TT den eksiği yok 7/24 Müşteri hizmetleri vs. var. Millenicom'da 35/6 pakette 33.80/5,9 alıyorum.
Oynuyorum ama şu an ki internetim den kötü olamaz zaten.Online oyun oynuyorsan NetSpeed'de paket kaybı oluyor.
404 Sayfa Bulunamadı - Comnet
www.comnet.net.tr
Muğla Marmaris'te yaşıyorum 4 gün sonra uzun yola çıkıyorum evine geleyim miİşte port yok diyip işleme devam edemiyoruz diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modem olarak bunlardan birini mi tercih edeyim ?
ADSL Modem Modelleri ve Fiyatları - n11
ADSL ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı ADSL çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Keenetic Omni KN-1410 N300 5 Port 2.4GHz Kablosuz Router - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bizim sokakta ki başka bir ev için bunu söylüyor
Alıntıyı görüntüle