Neler Yeni

Hangi internet sağlayıcısı?

xenpiee

80+
Dostlar bulunduğum konumda fiber yok ve fiber olmadan Türk telekom kullanıyorum, berbat bir şey...

Sizlere sorum Fiber altyapı olmadan hangi sağlayıcıdan almalıyım? Milenicom diyenler var altyapıdan sorgulattığımda 109 tl = 100mb download 8 mb upload diyor, Türknet diyenler var ancak birçok sorun yaşayan kişi varmış. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
Ben de türknet kullanıyorum sorun yaşamadım sorun yaşayan elbette var bu her internet sağlayıcısın da vardır ama türkneti öneririm altyapı sorgulamanı türktelekomun sitesinden yapmanı tavsiye ederim.

xenpiee

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de türknet kullanıyorum sorun yaşamadım sorun yaşayan elbette var bu her internet sağlayıcısın da vardır ama türkneti öneririm altyapı sorgulamanı türktelekomun sitesinden yapmanı tavsiye ederim.
Hocam sorgulattığımda hipernet altyapısı var diyor.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
Hocam sorgulattığımda hipernet altyapısı var diyor.
O zaman 100 mbps'e kadar altyapın var demek türknet de turktelekomun altyapısını kullanıyor diye biliyorum ben de 2 gün önce 35mbps internetimi site üzerinden 100 mbps paketine geçmiştim.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Dostlar bulunduğum konumda fiber yok ve fiber olmadan Türk telekom kullanıyorum, berbat bir şey...

Sizlere sorum Fiber altyapı olmadan hangi sağlayıcıdan almalıyım? Milenicom diyenler var altyapıdan sorgulattığımda 109 TL = 100mb download 8 mb upload diyor, Türknet diyenler var ancak birçok sorun yaşayan kişi varmış. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Selamlar, Millenicom üzerinden altyapı sorgulaması yapıp sonucu paylaşır mısın? Sana uygun bir paket var mı bakalım bi :)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
O zaman 100 mbps'e kadar altyapın var demek
ALP GELDI SA

Hipernet VDSL Modülasyonunu kullanan bağlantı çeşitlerini belirtir.
Hızını öğrenmesi için Millenicom gibi bir yerden sorgulaması lazım. Kesin 100Mbps olmayabilir.

xenpiee

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar, Millenicom üzerinden altyapı sorgulaması yapıp sonucu paylaşır mısın? Sana uygun bir paket var mı bakalım bi :)
Screenshot_1.jpg

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
ALP GELDI SA

Hipernet VDSL Modülasyonunu kullanan bağlantı çeşitlerini belirtir.
Hızını öğrenmesi için Millenicom gibi bir yerden sorgulaması lazım. Kesin 100Mbps olmayabilir.
Zaten 100 mbps'e kadar demiştim çoğu insanın alabileciği tam 100mbps olmuyor zaten.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Millenicom.

xenpiee

80+
Zaten 100 mbps'e kadar demiştim çoğu insanın alabileciği tam 100mbps olmuyor zaten.
100 mbps'i geçtim 30-40 bile iyi benim için hocam, şu an bunları yazarken devamlı gidip geliyor internet ve 2 yıldır kullanıyorum en fazla 12 mbps gördüm artık tahammül edemiyorum ttnet'e

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Bende bu konuda araştırma yapıyorum, en çok tavsiye edilenler millencom ve netspeed gibi.

xenpiee

80+
Bende bu konuda araştırma yapıyorum, en çok tavsiye edilenler millencom ve netspeed gibi.
En iyi seçenek milenicom gibi gözüküyor ancak bazıları iptal sorunu yaşamışlar o yüzden tereddüt ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyi seçenek milenicom gibi gözüküyor ancak bazıları iptal sorunu yaşamışlar o yüzden tereddüt ettim.
sonuç olarak hangisi olursa olsun ttnet'den iyi olacağını düşünüyorum.

Top Bottom