telekomdan memnun musun.4 ay sonra internetin tahatütü bitecek ve değiştirmeyi düşünüyorum Türktelekom 16mbps interneti var ve 80TL bence çok şuanda önerdiğiniz bir internet sağlayıcısı var mı?
neymiş.Ailemin pek umrunda değil ama beni sinir ettiği olaylar var.
Kablonet altyapısı varsa bakabilirsin veya millenicom4 ay sonra internetin tahatütü bitecek ve değiştirmeyi düşünüyorum Türktelekom 16mbps interneti var ve 80TL bence çok şuanda önerdiğiniz bir internet sağlayıcısı var mı?
Güncel oyunlar 80gb falan ve yüklenmesi 1 gün sürüyor pc açık bırakıp hallediyorum ama çok sık değil ama internetin gittiği oluyor by bazen 3 gün bazende 1 saat sürüyor ama gidiyor işte.neymiş.
söyle çözelim.
Aşırı fazla ping sorunum var aama bu kullanımdan kaynaklı olabilir.Güncel oyunlar 80gb falan ve yüklenmesi 1 gün sürüyor PC açık bırakıp hallediyorum ama çok sık değil ama internetin gittiği oluyor by bazen 3 gün bazende 1 saat sürüyor ama gidiyor işte.
nereden indiriyorsun oyunu ?Güncel oyunlar 80gb falan ve yüklenmesi 1 gün sürüyor PC açık bırakıp hallediyorum ama çok sık değil ama internetin gittiği oluyor by bazen 3 gün bazende 1 saat sürüyor ama gidiyor işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aşırı fazla ping sorunum var aama bu kullanımdan kaynaklı olabilir.
kablo ile mi bağlısın kablosuz mu ?Epic,steam fln 1 gün bi tık abartı olmul 5 gün önce ac odyysey indirdim 20 saat sürdü.
Kablolu bağlanıyorum yükleme hızının az olduğunu biliyorum ama 80TL verip bu hızı almak bence pahalı speedtestde 12 dowland 0.4-0.5 upload alıyorum.kablo ile mi bağlısın kablosuz mu ?
ayrıca 16mbps kullanıyorsun yani normal şartlarda 2mb indirmen lazım ama bu epic'in olaylarını vb. düşününce 1mbps'e düşüyor.
yani telekomda sorun yok paketin yavaş.