- Konu Sahibi Konu Sahibi
altyapıdadır yada kotal oldüğ içindiraynı parayı bizden alıyorlar ama 3 mbps veriyorlar
altyapıdadır yada kotal oldüğ içindiraynı parayı bizden alıyorlar ama 3 mbps veriyorlar
Valla ben 95'i rahat görüyorum.Türknet güzel fakat mühendis tesisat kablosunu ince kullandığı için 35 i geçemiyorum dslam 50 mt uzağımda
normaldir ben 24mbps aldım 20 kullanıyorumvodafone kullanıyorum hiç kimse ye tavsiye etmiyorum. 8mbps diye aldım ama 6mbps kullanıyorum.
Hangi paketi kullanıyorsun?Türknet güzel fakat mühendis tesisat kablosunu ince kullandığı için 35 i geçemiyorum dslam 50 mt uzağımda
S-hh. Turk.netArkadaşlar Hangi İnterneti kullandığınızı merak ettim şahsen ben TÜRKTELEKOM kullanıyorum ve çok memnunm. Çok hızlı. Bazıları yavaş diyorda...
35 dowlandd alıyordum 2-3 gündür 10 alıom hüüArkadaşlar Hangi İnterneti kullandığınızı merak ettim şahsen ben TÜRKTELEKOM kullanıyorum ve çok memnunm. Çok hızlı. Bazıları yavaş diyorda...
Alt yapı uzaklığı ile alakalı bir durum o 24mbps nin tamamını alamazsınız 2-3mbps kayıplar olur normal bir durum.o
normaldir ben 24mbps aldım 20 kullanıyorum
100 mbps ye kadar vdslHangi paketi kullanıyorsun?
hangı paketı kullanıyosun kankavodafone net kullanıyorum bağlayalı 2 hafta oldu gayet hızlı güzel fakat günde 2 3 defa kesilmeler oluyor 3 er dakikalık can sıkıcı bir durum
biz onuda alamıyoruz altyapı desteklemiyor.35 dowlandd alıyordum 2-3 gündür 10 alıom hüü
Süperonline kullanıyorum 12 Mbs 85 TLArkadaşlar Hangi İnterneti kullandığınızı merak ettim şahsen ben TÜRKTELEKOM kullanıyorum ve çok memnunm. Çok hızlı. Bazıları yavaş diyorda...
Alt yapının max desteklediği hızı alıyorsun bildiğim kadarıyla.100 mbps ye kadar vdsl
Aynen işte ama bina içi tesisat kötü yenileyeceğim önümüzdeki yazAlt yapının max desteklediği hızı alıyorsun bildiğim kadarıyla.