Hangi internet sağlayıcısını kullanmalıyım

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,439
Bir kaç gündür firmalara bakıyorum türk net en iyi falan deniyor ama binlerce şikayet var karar veremedim en iyi firma nedir

en iyi firma = bulunduğunuz yerde en yüksek hızı veren sağlayıcıdır TR de genel olarak internet kötü bu kadar sorunun olması normaldir

Bir kaç gündür firmalara bakıyorum türk net en iyi falan deniyor ama binlerce şikayet var karar veremedim en iyi firma nedir
Şikayetler bölgeye göre değişiklik gösteriyor. Onların bölgesi sorunlu diye senin de sorun yaşayacağın anlamına gelmiyor. Türknet gigafiber kullanıyorum. 1 kere internet kesildi talep olusturdum 5 dk içinde çözümü için yardımcı oldular.
Memnunum

Bursa demirtaşta yaşıyorum 3 firmanın alt yapı sorgukayıcısına baktım millenicom ve Türk net ikiside 100/8 gözüküyo turknet kullanıcısı daha fazla diye ona yönelicektim ama millenicomda iyi gibi ama sıkıntı yaşamak istemiyorum

Millenicom kullanıp türknet'e geçiş yaptım. İkisinde de sorun yaşamadım.

Arkadasın dediği gibi millenicom ve türknet'e başvuru yaparken kullanan birinin referans kodunu söylersen eğer hem sen hem o 1 ay ücret ödemeden kullanıyor.

Bursa demirtaşta yaşıyorum 3 firmanın alt yapı sorgukayıcısına baktım millenicom ve Türk net ikiside 100/8 gözüküyo turknet kullanıcısı daha fazla diye ona yönelicektim ama millenicomda iyi gibi ama sıkıntı yaşamak istemiyorum
turknete geçecekseniz referans kodumu verebilirim 1 ay ücretsiz kullanabiliyorsunuz

Hocam şikayetlere çok odaklanmayın türkiyede her şey için çok fazla şikayet var türkneti deneyin zaten bir taahütü yok

Hocam şikayetlere çok odaklanmayın türkiyede her şey için çok fazla şikayet var türkneti deneyin zaten bir taahütü yok
Teşekkürler peki başvuru süreci nasıl oluyor sanrımım siteden bilgileri veriyoruz sonra bizi arıyorlar değil mi kaç günde ararlar ve gelirler sizce

Teşekkürler peki başvuru süreci nasıl oluyor sanrımım siteden bilgileri veriyoruz sonra bizi arıyorlar değil mi kaç günde ararlar ve gelirler sizce
Hocam o değişiklik gösteriyor önceden evrak göndermeniz gerekiyor sonra geliyorlar bazılarında gerekmiyor. Başvuru sırarında en doğru bilgiyi vereceklerdir

Geri