Hocam sorun olursa onlara ulaşabilir miyim nereden başvurabilirim faks gibi hala çağ dışında uygulamaları mevcut mudostum ben türknet kullanıyorum ve çok da memnunum açıkcası benim altyapı yok 35e3 alıyordum ekstra 10tl verdim ve şu anda 50ye 4.5 alıyorum oyunlarda ping sorunu 0 csgoda 50-70, lolde 12-13. bu arada türk telekom önermem!
şöyle ilk başta faks göndermen gerekiyor zaten kolay iş sana belgeleri mail adresine yolluyorlar çıkartıyorsun dolduruyorsun ardından faks veya kargoydu tam olarak hatırlamıyorum sonra 1 hafta içerisinde gelip hallediyorlar ve ben sorun yaşamadım 3 günde geldi ve oldu benimkiHocam sorun olursa onlara ulaşabilir miyim nereden başvurabilirim faks gibi hala çağ dışında uygulamaları mevcut mu
Türknet dışında kimler var hocamsözleşme şartı koyan hiçbir sağlayıcıyı önermem. onun haricinde istediğini deneyebilirsin
turknet, mileni, netspeed, tbtnet, antwifi...Turkcell Superonline ile Türktelekom fiyatları aynı o yüzden Turkcell i eledim hazır bir sağlayıcı varken değişmeye değmez diye düşünüyorum sözleşme bitiyor ne yapsam diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türknet dışında kimler var hocam
Turkcell alt yapıda adsl destekliyor gösteriyor ve fiyat olarak TT ile aynı o yüzden ona bakmıyorum bütçe aslında yok fiyat performans bekliyorum düşük bütçe olsun diye oyunlarda tilt olmak istemiyorum ping vs olmasına sinir olurum.Turkcell sağlam baya bütçen ne bu internet işi için?
TT alma o zaman yani turkcellde sağlam adsl kullanıyorum bende sağlamTurkcell alt yapıda adsl destekliyor gösteriyor ve fiyat olarak TT ile aynı o yüzden ona bakmıyorum bütçe aslında yok fiyat performans bekliyorum düşük bütçe olsun diye oyunlarda tilt olmak istemiyorum ping vs olmasına sinir olurum.
şuan Türktelekom kullanıyorum 75 tl 24 download 6 upload sorunum yoktu lakin sözleşme bitti ve aynı paket için 100 TL teklif ediyorlar bana fazla geldi 10 seneyi aşkındır TT kullanıyorum indirim sağlar insan.turknet, mileni, netspeed, tbtnet, antwifi...
bu arada türktelekom'u kesinlikle önermem. bedava gel ömür boyu para ödeme deseler yine kullanma