maalesef silivride oturduğum için gigafiber yok ve geleceğini de sanmıyorum. altyapıya hangi siteden başvurabilirimnetspeed türknet altyapı için tt ye başvurun istanbul içindeyse şu haritaya bakarak belki türknet geliyordur bir bakın derim https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1UlxI8T83yGQRNl1s6kQd7gO1bVG4d8_4&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&ll=41.04626230468031,28.857077492287146&z=14
ilçe tt ye git sonra belediyeye git çünkü belediyen izin vermediği sürece altyapı çıkartamıyolar sanırım çünkü türknet gigafiberde 4 bir yandan kuşatılmış şehir gibiyim baksana şuna evim kırmızı noktamaalesef silivride oturduğum için gigafiber yok ve geleceğini de sanmıyorum. altyapıya hangi siteden başvurabilirim
şu na bak tam ortada kalmışım bildiğin gigafiberi etrafıma örmüşlerilçe tt ye git sonra belediyeye git çünkü belediyen izin vermediği sürece altyapı çıkartamıyolar sanırım çünkü türknet gigafiberde 4 bir yandan kuşatılmış şehir gibiyim baksana şuna evim kırmızı nokta
Alıntıyı görüntüle
Kablonet ya da Turkcell altyapısı yok mu hocam?mart ayında taşınacağım ve taşınacağım evin altyapısı maksimum 47mbps destekliyor. altyapı vdsl zaten söylememe gerek yok tahmin etmişsinizdir. altyapı için hangi internet sağlayıcısına başvurmamı önerirsiniz?
la sende mi bağcılardasınşu na bak tam ortada kalmışım bildiğin gigafiberi etrafıma örmüşler
birde planlamada değil ya![]()
bilirsin esenler tuna mahallesi çingene mahallesidir bugün pazara gittim gecekondu evde bile 1000 megabit internet var kafayı yedim benim 30 katlı binada gigafiber yok şaka gibila sende mi bağcılardasınsajlşdasdsa
yıllardır türk telekom kullanıyorum zaten bıktım altyapı sorunlarından türk telekom altyapısı kullanmayan bildiğiniz güvenilir bir sağlayıcı varsa önerirseniz çok sevinirimtürk telekom hocam şaşma biliindik yerden diğer firmalarla bi sorun oldugunda muhattap olamıyorsun
vdsl zaten 2 yıl önce geldi bizim oraya artık şaşmıyorum.bilirsin esenler tuna mahallesi çingene mahallesidir bugün pazara gittim gecekondu evde bile 1000 megabit internet var kafayı yedim benim 30 katlı binada gigafiber yok şaka gibi
ya kanka benim mahalleme 7 yıl önce fiber optik kablo döşendi evime gelmiyor sen ne diyorsun @Mehmet Yılmaz a 2 yıl önce vdsl gelcek dendi aldığı hız ortadavdsl zaten 2 yıl önce geldi bizim oraya artık şaşmıyorum.
diğer firmalarda altyapıyı telekomdan alıyor zaten kardeş burda en azından muhattap olabiliyorsun diye dedim karar seninin tabi diğerlerinde fiyat daha uçuk zam gelmiş hepsineyıllardır türk telekom kullanıyorum zaten bıktım altyapı sorunlarından türk telekom altyapısı kullanmayan bildiğiniz güvenilir bir sağlayıcı varsa önerirseniz çok sevinirim