Neler Yeni

hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim

Death Mark

80+ Bronze
çok onaylamdılar ya türknet i
kötü diyolar
Hiçbir deneyimin olmaz ise her servis sağlayıcısı müşteriyi dolandırmaktan çekinmez.
Turknet kullanıcısıyım 76 liraya alabildiğim en yüksek hızları alabiliyorum.

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
2 yıldır Turknet kullanıyorum. 2 yılda 3-4 defa internetimde arıza oldu ki gayet normal bir rakam. Aylık fiyatı, taahhütsüz ve sınırsız oluşu diğer operatörlerin çok çok önüne geçmesini sağlıyor. Canlı bir müşteri temsilcisine bağlanamıyorsun ama bence bir eksiklik değil bu (hatta çok iyi bir şey). Daha önce değişik adreslerde yıllarca ttnet kullandım ve İstanbul sınırları içerisinde rezalet bir internet sundular. İstanbulda kullanacaksan kesinlikle ttnet alma. Turknet vdsl olarak hizmet veriyor, bir fiber kalitesi bekleme. Online işlemlerden bırakmış olduğun arıza kayıtları diğer operatörlerin vermiş olduğu destek hizmetinden daha geç sonuç vermiyor. Ben internet bağlattığım süreçte 2-3 günde internetimin bağlandığını hatırlıyorum, çok bekletmiyorlar. Ayrıca Turknet bağlatmayı düşünürsen ilk faturanı süresi içerisinde yatırman şartıyla 1 ay ücretsiz internet kullanabilirsin. Bu davet koduyla kaydolduğunda mümkün: RHQ57FY12JVU

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,346
Üyeler
161,987
Son üye
YouSuffer
Top Bottom