Neler Yeni

Hangi İnternet sağlayıcısını tavsiye edersiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Evren Çelik
Bursa-Osmangazi tarafların da yaşıyorum her oyun için düşük gecikme ve hızlı dosya indirme, örnek veriyorum 10-20gb için 4-5 saat beklememe kalmayacak hızlı download ve upload değerli ve fiyatı 70tl-90tl arası olan ayrıca benim istediğim download ve upload değerleri -|> Download=45mbps-100mbps -|> Upload=5mbs-10mbps -|> Ping değerleri=4ms-15ms tekrardan dediğim gibi fiyat aralığım 70tl ve 90tl arasıdır.

NOT:Bu kullanacağım firmalar güvenilir ve kaynakçası sağlam olsun lütfen(kaynakçası dediğim de az da olsa bilindik olsun)
2.NOT:Bu internet sağlayıcılarını en hızlı ve kesintisiz kullanmak için güçlü verimli ve sağlam bir ethernet kablosu önerir misiniz?

TALHA MURAT

80+ Silver
Bursa-Osmangazi tarafların da yaşıyorum her oyun için düşük gecikme ve hızlı dosya indirme, örnek veriyorum 10-20gb için 4-5 saat beklememe kalmayacak hızlı download ve upload değerli ve fiyatı 70tl-90tl arası olan ayrıca benim istediğim download ve upload değerleri -|> Download=45mbps-100mbps -|> Upload=5mbs-10mbps -|> Ping değerleri=4ms-15ms tekrardan dediğim gibi fiyat aralığım 70tl ve 90tl arasıdır.

NOT:Bu kullanacağım firmalar güvenilir ve kaynakçası sağlam olsun lütfen(kaynakçası dediğim de az da olsa bilindik olsun)
2.NOT:Bu internet sağlayıcılarını en hızlı ve kesintisiz kullanmak için güçlü verimli ve sağlam bir ethernet kablosu önerir misiniz?
Bende nilüferde yaşıyorum .

Kablonet en ideaildir hatta il müdürlüğünde bi elemanı tanıyorum sorun olduğunda genelde onu ararım.

Ayrıca cat6 herhangi bir kablo işini görür ucuz olanı değilde orta fiyatlı al yeter.

TALHA MURAT

80+ Silver
kanka firma derken ? yani bende size soruyorum hangisini alayım diye :d
Pardon kablo önerisi istiyorsun sadece sandım çok karmakarışık yazmışsın almadım.

Şimdi mesajı da düzenledim kablonet öneririm en hızlı pratik ve devlet firması olduğu için ciddi bir hizmeti vardır sorunu defalarca yaşadığında hesabı soruluyor ve o değilde adamlar 2 haftada yapacağı işi 1 günde yapıyorlar ben 8 senedir 2 internet şeklinde kullanıyorum benim altyapı eski bu yüzden temmuzun ortasına kadar en geç çalışma olacağını fiber yenilenecceğini söylemişlerdi hatta cihazlar değişecekmiş sahadaki osmangazi de çalışmalar bitmiş sıra bizim semte gelmiş kesinlike öneririm.

Kablo konusunda cat6 herhangi bir orta yollu kablo alabilirsin.

Top Bottom