comnet tavsiye ederim istediğini sorabilrisinTurktelekom altyapısını kullanıyorum. 2 ay sonra taahhütüm bitiyor. Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?
vdslcomnet fiber ise
comnet tavsiye ederim istediğini sorabilrisin
Müşteri hizmetleri sorun çözmede nasıllar? Vadettikleri hızı alabiliyor musun? Hız ve ping değerlerin kaç? Belirli saatlerde hız düşüşü yaşanıyor mu? İnternet kesintileri çok oluyor mu?Netspeed öneririm. Netspeed kullanıyorum soruların varsa cevaplayabilirim.
Müşteri hizmetleriyle bir sorun yaşamadım hatta bir ara akşam saat 9 gibi aradığımda da çok bekletmeden bağlamışlardı müşteri temsilcisine. Download değerlerim +-2 3 mb oynuyor ama upload her zaman sabit ve verilen değerde. Belirli saatlerde hiç hız düşüşü yaşamadım. İnternet kesintileri bölgesel oluyor daha çok o konuda kesin yorum yapamam ben yaşamadım ama Türk Telekom kullanan yakın çevremdeki arkadaşlarım yaşıyor.vdsl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Müşteri hizmetleri sorun çözmede nasıllar? Vadettikleri hızı alabiliyor musun? Hız ve ping değerlerin kaç? Belirli saatlerde hız düşüşü yaşanıyor mu? İnternet kesintileri çok oluyor mu?
comnetin desteği 7/24 20dk içinde cevap verme garantisi veriyor diye biliyorum benim deneyimimle öyle ne zaman yazsam cevaplıyorlarvdsl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Müşteri hizmetleri sorun çözmede nasıllar? Vadettikleri hızı alabiliyor musun? Hız ve ping değerlerin kaç? Belirli saatlerde hız düşüşü yaşanıyor mu? İnternet kesintileri çok oluyor mu?
türk telekom VDSL alt yapısını kullanıyorsan türk telekomdan sakın çıkma. ben çıktım pişman oldum. superonline geçtim düşük ping alayım diye meğersem daha beter oluyormuş. sanırım türk telekom VDSL altyapıda, türk telekomun kendi müşteri trafiği ve diğer sağlayıcıların trafiği şekilnde ayırıyor. ben superonline geçtiğimde akşam saat 8 olduğunda benim ping 10larda 140lara vuruyordu sürekli hiç sekmiyordu bu oyun oynanmaz halde gelmişti. şikayetle kapatıp türk telekoma geri döndüm 10 ping yoğun trafik saatlerinde bile 14e çıktı en fazla. yani böyle altyapılarda türk telekom sallıyorum X firmasına Y firmasına Z firmasına aynı ortak otoyolu tahsis ederken kendi müşterine ayrı otoyol tahsis ediyorlar gibi geldi. çünkü yaşadığım direk bunu gösteriyorud.Turktelekom VDSL altyapısını kullanıyorum. 2 ay sonra taahhütüm bitiyor. Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?
100mbps vdsl2 tarife www.fixnet.com.tr/evinterneti önerebilirim. Hatın desteklediği hızı alırsın bence.Turktelekom VDSL altyapısını kullanıyorum. 2 ay sonra taahhütüm bitiyor. Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?
Fiyat/performans arayışındaysanız GIBIRNet önerebilirim.Turktelekom VDSL altyapısını kullanıyorum. 2 ay sonra taahhütüm bitiyor. Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?