kırmızışarapp
80+ Silver
En ucuzu hangisiyse o dostum...
bence türknet son zamanlarda yükselişteler ama müşteri hizmetleri sıkıntı yaArkadaşlar türk telekom ile olan taahütüm sonunda bitiyor . Sizce hangi internete geçemliyim . Türknet biraz pahalı geliyor gözüme . Fiber Altyapıya sahibim
SIRASIYLA
GİBİRNET
NETSPEED
MİLLENİCOM
TÜRKNET
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüles
Comnete de bak benceArkadaşlar türk telekom ile olan taahütüm sonunda bitiyor . Sizce hangi internete geçemliyim . Türknet biraz pahalı geliyor gözüme . Fiber Altyapıya sahibim
SIRASIYLA
GİBİRNET
NETSPEED
MİLLENİCOM
TÜRKNET
millenicom dan türknet geçtim kapattıramıyom milenicom fikriniz değişir belki dedi interneti dondurduArkadaşlar türk telekom ile olan taahütüm sonunda bitiyor . Sizce hangi internete geçemliyim . Türknet biraz pahalı geliyor gözüme . Fiber Altyapıya sahibim
SIRASIYLA
GİBİRNET
NETSPEED
MİLLENİCOM
TÜRKNET
o ne saçma işmiş öyle :dmillenicom dan türknet geçtim kapattıramıyom milenicom fikriniz değişir belki dedi interneti dondurdu
İstanbul’da yaşıyorsan TürkNet’e geç. Aktif abonelerine Gigafiber getiriyorlar.Arkadaşlar türk telekom ile olan taahütüm sonunda bitiyor . Sizce hangi internete geçemliyim . Türknet biraz pahalı geliyor gözüme . Fiber Altyapıya sahibim
SIRASIYLA
GİBİRNET
NETSPEED
MİLLENİCOM
TÜRKNET