Hangi interneti kullanıyorsunuz?

Altyapı?

• Fiber

Oylar: 23 62.2%
  • VDSL

Oylar: 12 32.4%
  • ADSL

Oylar: 1 2.7%
  • Diğer

Oylar: 1 2.7%

• Oy kullanan toplam üye
    37
mahallede internet altyapısı yok uydulu internet kullanıyorum altyapı olmayan yere göre iyi gene ama ping berbat bazen internet hiç çekmiyor 32 mbps internete 600tl veriyorum başka seçeneğim de yok 1 ay sonra fiber altyapı geliyor dediler fiber kablolar falan ayarlandı evlere fakat daha yer kazılmadı boxlar yok :D sürer bi kaç ay daha pingin 26 olmasına aldanmayın oyun içinde fırlıyor tabi
"Uydu ve ping berbat"🥲. Ben bunu normal ev internetinde alıyorum. Hatta fazlası bile oluyor. Vdsl türk telekom 500 civarı bir şeydi Tivibu dahil.

Türk Telekom altyapısı olmadığı için iğrenç vodafone fiber kullanıyorum. Kesilme ıvır zıvır yokta, her zaman +10 ping var. Yönlendiriciler konfigüre edilmediği için olabilir sanırım. Ama Ankara için vodafone çok kötü ping veriyor.

370-fiber-GIBIRNET-100/50
Türk Telekom altyapısını daha ucuza veren efsanevi bi şirket reklam değil ama para verseler reklamını bu kadar yaparım xD
edit: 12 aylık fatura ödeme kampanyaları oluyor arada onunla daha da ucuza falan gelebiliyor faturalar.

Turkcell Superonline 1000/100 fiyatı 1000e yakın

gigafiber var 500 ödüyorum

Turkcell 100 upload mı veriyormuş iyiymiş.
fiyat tuzlu ama gerçekten hakkını veriyor 2 yıldan fazla oldu 1 gün kesilmedi. uncharted indirmiştim pcye 15-20 dakika gibi komik bi zamanda indiriyor

Türk Telekom altyapısı olmadığı için iğrenç vodafone fiber kullanıyorum. Kesilme ıvır zıvır yokta, her zaman +10 ping var. Yönlendiriciler konfigüre edilmediği için olabilir sanırım. Ama Ankara için vodafone çok kötü ping veriyor.
cs oynuyor musun kanki hangi server olduğuna falan baktın mı hiç? faceit vs değil oyunun kendi avusturya svsinde 39 ping sabit alıyorum yıllardır 100mb vodafone fiberle. Başka bi markaya geçsem düşer mi acaba ben de onun peşindeyim.

cs oynuyor musun kanki hangi server olduğuna falan baktın mı hiç? faceit vs değil oyunun kendi avusturya svsinde 39 ping sabit alıyorum yıllardır 100mb vodafone fiberle. Başka bi markaya geçsem düşer mi acaba ben de onun peşindeyim.
Ankara da yaşıyorum 200/20 kullanıyorum en düşük ms47 oluyor daha azına inmiyor.

fiyat tuzlu ama gerçekten hakkını veriyor 2 yıldan fazla oldu 1 gün kesilmedi. uncharted indirmiştim pcye 15-20 dakika gibi komik bi zamanda indiriyor
Cidden iyi ya, geçen ben de Uncharted indirdim 2 gün uğraştım internette sorun yok bence ama bilgisayarın gücü hızlı indirmeye yetmiyor sanırım 😀

Bu arada 100 uploadı hangi paket veriyor sitede 50 yazıyor da 1000 paketler için.

Cidden iyi ya, geçen ben de Uncharted indirdim 2 gün uğraştım internette sorun yok bence ama bilgisayarın gücü hızlı indirmeye yetmiyor sanırım 😀

Bu arada 100 uploadı hangi paket veriyor sitede 50 yazıyor da 1000 paketler için.
valla benimdd tam bi bilgim yok abimin üstüne ama hız testi bu şekilde. turknet 1000-1000 verdiğini iddia ediyor sağlamsa geçilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,151
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri