Hangi İnterneti Kullanmalıyım?

Reaksiyon skoru
15
Selam,

Telekom, Superonline ve Millenicom1000mbit
Netspeed 200mbit
Turknet ise 100mbit veriyor.

Amacım sadece oyun oynamak,film izlemek fakat hangisini kullanmalıyım bilemedim. Yorumları olan var mı? Tahminimce hepsi TT altyapısı kullanıyor.

tum firmalar bolge bolge degisiklik gosteriyor yakinda oturan insanlara hangi iss yi tercih ettiklerini sor ve problem yasandi mi diye sikayet var sitesinde bolgeni kontrol et.

tum firmalar bolge bolge degisiklik gosteriyor yakinda oturan insanlara hangi iss yi tercih ettiklerini sor ve problem yasandi mi diye sikayet var sitesinde bolgeni kontrol et.
Peki bir şey sorabilir miyim? Milleni tt altyapısını kullanıyor ve 200 lira daha ucuz 1000mbit için konuşuyorum. Tercih sebebi olabilir mi?

Peki bir şey sorabilir miyim? Milleni tt altyapısını kullanıyor ve 200 lira daha ucuz 1000mbit için konuşuyorum. Tercih sebebi olabilir mi?
dedigim gibi bolge bolge degisiklik gosteriyor fiyat herkesin butcesine gore farklilik gosterir aldigi kaliteye gorede milleni yi kotulemek istemiyorum daha oncede hic kullanmadim ama tt de sorun yasadigimda en gec 1 saat icinde cozuyorlar.

Selam,

Telekom, Superonline ve Millenicom1000mbit
Netspeed 200mbit
Turknet ise 100mbit veriyor.

Amacım sadece oyun oynamak,film izlemek fakat hangisini kullanmalıyım bilemedim. Yorumları olan var mı? Tahminimce hepsi TT altyapısı kullanıyor.
telekom altyapisi 1000 daha iyi olur bence kendim 100mbps netspeed kullaniyorum memnunum 50mbps upload var müşteri temsilcileri oldukça iyi herhangi bir şey olursa maksimum 10 dakikada çözülüyor ama altyapım yetse giderim 1000mbps seçerim tt altyapısı olmak kaydıyla

maalesef bu biraz kişisel bir sorun. Kendine uygun ISS bulmak için deneme yanılma yöntemini kullanman gerekiyor belki 2-3 firma değiştirip bulacaksın belki de ilk kullandığın en uygunu olacak... Ben ikinci de buldum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,910
Üyeler
175,128
Son üye
baggiletto
Geri