Hangi interneti kullanmalıyım?

xhuseyin

80+
Reaksiyon skoru
13
Internet tarifemi değiştirmek istiyorum ama hangi tarifeyi alacağımı bilmiyorum güzel bir tarife önerir misiniz?

Alt yapınız kaç Mbps destekliyor. Alt yapı sorgulama yapar mısınız?

Millenicom öneririm yıllardir kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım. Seninde altyapı sağlamsa sorun yaşamazsın.

Türk Telekom'la konuştunuz mu ne kadar istiyor.
Millenicom şuan iyi Netspeed maalesef ki zam yaptı. Fix net var ne kadar iyidir bilmiyorum.

Konuşmadım henüz
Teknik destek açısından Türk Telekom çok daha iyi olacaktır. kendi müşterilerine daha çok öncelik veriyor bu durumlarda. Fakat fiyatını bilemeyeceğim.

türktelekom öneririm sebebini söyleyim ben geçtiğimiz yıl sonu yaptım taahüt 25 mbps 170 ödüyorum 100 mbps istediğim zaman çıktığımda 235 ödeyecem. 2 yıllık en azından ne kadar ödeyecem 2 yıl onu biliyorum diğer şirketlerde 2 yıla kaç para olacak o bile belli değil. şuan zam geldi asgari ücrete zam gelicek bidaha yaparlar en kötü yıl sonuna kesin yapılır. bide bir sorun olduğunda kısa zamanda arayıp uzaktan yapılıyorsa uzaktan yoksa ertesi gün eve getirtiyorum. yani bence mantıklı türktelekom.

Güncel piyasa şartları düşünüldüğünde taahhütlü internet kullanmak daha cazip.
Ayrıca teknik destek ve aradığında karşında bir muhatap arıyor isen Türk Telekom diyeceğim.

Bunu diyeceğimi 1-2 sene önce bende düşünmezdim. Ama artık Türk Telekom 'un taahhütlü kampanyaları daha cazip.
100MB bağlantıya geçen ay;
İlk yıl 245TL, ikinci yıl içinse 265TL 'den anlaştım.

Güncel piyasa şartları düşünüldüğünde taahhütlü internet kullanmak daha cazip.
Ayrıca teknik destek ve aradığında karşında bir muhatap arıyor isen Türk Telekom diyeceğim.

Bunu diyeceğimi 1-2 sene önce bende düşünmezdim. Ama artık Türk Telekom 'un taahhütlü kampanyaları daha cazip.
100MB bağlantıya geçen ay;
İlk yıl 245TL, ikinci yıl içinse 265TL 'den anlaştım.
Ben zaten türktelekom kullanıyorum sizin bu söylediklerinizden sonrada türk telekomu bırakmama kararı aldım görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim

Günümüz şartlarında yukarıdakilerin de dediği gibi taahhütlü paketler kullanmak gerekiyor. 14-15 senedir Türk Telekom kullanıyorum ve gayet memnunum. Geçmişe nazaran kendini fazlasıyla geliştirdiğini düşünüyorum.

Internet tarifemi değiştirmek istiyorum ama hangi tarifeyi alacağımı bilmiyorum güzel bir tarife önerir misiniz?
Fixnet İnternet öneririm abonesi olacağım.
Looking glass,site link istersen.
İp yazın enter basın ping gosterir.
100-200Mbps Fiber tarife öneririrm.
Discord topluluğuda mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,875
Üyeler
190,995
Son üye