1000 mbps destekliyorAlt yapınız kaç Mbps destekliyor. Alt yapı sorgulama yapar mısınız?
Teşekkür ederim bi bakıcamMillenicom öneririm yıllardir kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım. Seninde altyapı sağlamsa sorun yaşamazsın.
Konuşmadım henüzTürk Telekom'la konuştunuz mu ne kadar istiyor.
Millenicom şuan iyi Netspeed maalesef ki zam yaptı. Fix net var ne kadar iyidir bilmiyorum.
Teknik destek açısından Türk Telekom çok daha iyi olacaktır. kendi müşterilerine daha çok öncelik veriyor bu durumlarda. Fakat fiyatını bilemeyeceğim.Konuşmadım henüz
Ben zaten türktelekom kullanıyorum sizin bu söylediklerinizden sonrada türk telekomu bırakmama kararı aldım görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederimGüncel piyasa şartları düşünüldüğünde taahhütlü internet kullanmak daha cazip.
Ayrıca teknik destek ve aradığında karşında bir muhatap arıyor isen Türk Telekom diyeceğim.
Bunu diyeceğimi 1-2 sene önce bende düşünmezdim. Ama artık Türk Telekom 'un taahhütlü kampanyaları daha cazip.
100MB bağlantıya geçen ay;
İlk yıl 245TL, ikinci yıl içinse 265TL 'den anlaştım.
Fixnet İnternet öneririm abonesi olacağım.Internet tarifemi değiştirmek istiyorum ama hangi tarifeyi alacağımı bilmiyorum güzel bir tarife önerir misiniz?