Hangi interneti seçmeliyim ?

phxey41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
Şuanda Türk Telekom 15mbps paketini kullanıyoruz 100tl civarı sanırım ping genelde çıkmıyor ama 3kişi falan oyuna veya youtuba girince yavaş yavaş 100lere tırmanıyor hele netflix açıkken oyun oynayayım olmuyor 200 pinglerden fazla ayrıca bir sorun olduğu zaman ilgilenmeleri yapmaları için 50kere aramak gerekiyor
o yüzden internet değiştirmeyi düşüyoruz
millenicom veya türknett düşünüyoruz forumda gördüğüm kadarıyla en iyilerden birileri bunlar aşağıya altyapı sorgulama ile alacağımız hızları ve fiyatlarını bırakıyorum sizce ?

Ekler

• mille.PNG
    mille.PNG
    21.7 KB · Hit: 50
  • turk.PNG
    turk.PNG
    38.7 KB · Hit: 49
115tl lik en mantıklısı

Netspeed ve Uydunete de göz gezdirin.

Şuanda Türk Telekom 15mbps paketini kullanıyoruz 100tl civarı sanırım ping genelde çıkmıyor ama 3kişi falan oyuna veya youtuba girince yavaş yavaş 100lere tırmanıyor hele netflix açıkken oyun oynayayım olmuyor 200 pinglerden fazla ayrıca bir sorun olduğu zaman ilgilenmeleri yapmaları için 50kere aramak gerekiyor
o yüzden internet değiştirmeyi düşüyoruz
millenicom veya türknett düşünüyoruz forumda gördüğüm kadarıyla en iyilerden birileri bunlar aşağıya altyapı sorgulama ile alacağımız hızları ve fiyatlarını bırakıyorum sizce ?
Bende Türknet var memnunum ama fiyatı arttı f/p değil şuanda.

Ekler

• net.PNG
    net.PNG
    31.6 KB · Hit: 47
  • s.PNG
    s.PNG
    56.8 KB · Hit: 49
  • s1.PNG
    s1.PNG
    49 KB · Hit: 47
Netspeed Fiber Ultrafast 100 deneyin eğer fiber var ise. Yok ise Speed Pro 100 deneyin. Sonra memnun kalmazsanız türknet deneyin. en son millenicom deneyin.

Netspeed Fiber Ultrafast 100 deneyin eğer fiber var ise. Yok ise Speed Pro 100 deneyin. Sonra memnun kalmazsanız türknet deneyin. en son millenicom deneyin.
deneyein deneyin ben nanlamadım kafamıza göre ben beğenmedim .. git sen gel sen git sen gel mi dicez

Vodafone ?

117₺ fiyata 48/18 hız alıyorum. 😀

Evet. öyle yapacaksınız. Türknet ve Netspeed zaten yardımcı oluyorlar geçişte. Millenicomu bilmiyorum. memnun kalmazsanız değiştirirsiniz. kalmayacağınız ne malum? belki netspeed'e bayılacaksınız.
Post automatically merged:

Eğer çorumda, senle aynı mahallede, senle aynı apartmanda yaşayan birisi Netspeed-Millenicom-Türknet üçlüsünden birini kullanıyorsa, ona sorun. onun dışında kimse bilemez nasıl olacağını.

Geri