Neler Yeni

Yardım Hangi İpad Modelini almalıyım

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Bütçe sınırı yok ama fazla da abartmak istemiyorum kalemle birlikte ipad 10. Nesil mi almam mantıklı olur ipad pro mu farkları nedir yardımcı olursanız sevinirim

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Nasıl işlemler yapmayı düşünüyorsun tabletle. İpad 10. Nesil bir çok şeyi rahatlıkla yapmanı sağlar. Pro ile arasında donanımsal bariz farkler mevcut. İşlemci ekran vs vs

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl işlemler yapmayı düşünüyorsun tabletle. İpad 10. Nesil bir çok şeyi rahatlıkla yapmanı sağlar. Pro ile arasında donanımsal bariz farkler mevcut. İşlemci ekran vs vs
Çok bir işim yok aslında amaç ders çalışırken not alırken vb yardımcı olması , güncel olarak alabilceğim en f/p model 10. Nesil midir

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Şahsi tercihim 9. Nesil ama o da artık eskimeye başladı sayılır 10. Nesil uzun süre işini görür. Pro vs modelleri tavsiye etmem günlük kullanım için normal ipad ideal. Kpss çalışırke. İpad7 vardı çok işimi gördü

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Arda Tuğlu
iPad Air de alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pro ile 10. Nesilin arası

2.nesil kalemi destekliyor ve işlemcisi m1

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Şahsi tercihim 9. Nesil ama o da artık eskimeye başladı sayılır 10. Nesil uzun süre işini görür. Pro vs modelleri tavsiye etmem günlük kullanım için normal ipad ideal. Kpss çalışırke. İpad7 vardı çok işimi gördü
iPad Air de alabilirsin

Air mi ? 10. Nesil mi alayım ? ne kadar güncel olursa o kadar iyi benim için güç olarak air önde sanırım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bütçe sınırı yok ama fazla da abartmak istemiyorum kalemle birlikte ipad 10. Nesil mi almam mantıklı olur ipad pro mu farkları nedir yardımcı olursanız sevinirim
Alır 10 sene kullanırım diyorsan Pro öneririm. Bunlar kolay kolay eskimiyor kırmadığın sürece baya kullanıyorsun. Almışken Pro al.

Ama maks 3-4 sene diyorsan 10. nesil veya daha da F/P olarak 9. nesil öneririm.

K'nuckles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet AKTAŞ
Kardeşim ben mağaza çalışanıyım, sana örneklendirme olarak söyleyeceğim. Bütün ipad modellerinde yukarıda yazdığın işleri çok rahatlıkla yaparsın emin ol. Air ve Pro model düşünüyorsan oyun manyağıysan, benim için ekran yenileme hızı çok önemli diyorsan alabilirsin. Bir de air ve pro modellerini büyük şirketler alıyor. Ben de ipad 10.nesil aldım yapamadığım iş yok, 9.nesil panel falan iyi değil. Sana 10.nesil öneririm bence gerek yok air ve pro versiyona yukarıda anlattıkların için.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
iPad Air de alabilirsin

Alır 10 sene kullanırım diyorsan Pro öneririm. Bunlar kolay kolay eskimiyor kırmadığın sürece baya kullanıyorsun. Almışken Pro al.

Ama maks 3-4 sene diyorsan 10. nesil veya daha da F/P olarak 9. nesil öneririm.
Kardeşim ben mağaza çalışanıyım, sana örneklendirme olarak söyleyeceğim. Bütün ipad modellerinde yukarıda yazdığın işleri çok rahatlıkla yaparsın emin ol. Air ve Pro model düşünüyorsan oyun manyağıysan, benim için ekran yenileme hızı çok önemli diyorsan alabilirsin. Bir de air ve pro modellerini büyük şirketler alıyor. Ben de ipad 10.nesil aldım yapamadığım iş yok, 9.nesil panel falan iyi değil. Sana 10.nesil öneririm bence gerek yok air ve pro versiyona yukarıda anlattıkların için.
Teşekkürler yardımlarınız için 10. Nesil fazlasıyla işimi görücek gibi duruyor onu alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,394
Üyeler
160,844
Son üye
Foxaz
Top Bottom