Neler Yeni

Yardım Hangi ipad tercih edilmeli

ScroysT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Adnan Karakoç
1734113034218.png

ders ve akıllı ev vs için bir ipad alıcam apple ekosistemini sevdiğim için tercih ediyorum benim bildiğim m2 çip çok daha güüçlü proyu gereksiz buluyorum diğer özellikler hatrı sayılır değil kendim için bilgisi olanlar bilgisini paylaşırsa sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek olarak 1 model düşük alıp 2.el kalemiyle vs almak daha mantıklı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emirhan Official
Air normal kullanıcı için idealdir pro olanlar biraz daha profosyonel kullanım içindir.

zyraxone

80+
İpad pro m4 batarya konusunda gerçekten aşırı iyi yapıştır geç para varsa.

Daha uyguna m1 air veya m2 çipli airli bir model al geç

ScroysT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Adnan Karakoç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İpad pro m4 batarya konusunda gerçekten aşırı iyi yapıştır geç para varsa.

Daha uyguna m1 air veya m2 çipli airli bir model al geç
o paraya onu almak bana gereksiz geliyor m1 m2 arasında çok fark yoksa 2.el in temizini de değerlendirmek isterim

zyraxone

80+
çip olarak ne farkı var ve siri 2.0 bu kadar gerekli mi
Zaten gündelik kullanıcısın çip farkı pekte önemli değil. Kalem kablosuz olarak sarj olan veya bağlananlardan olmalı sizin için. İpad 10 alırsan mesela hem koca bezel hem ısınan hemde type cli kalem kullanmak zorunda kalırsın. En az m1 ipad air bak

o paraya onu almak bana gereksiz geliyor m1 m2 arasında çok fark yoksa 2.el in temizini de değerlendirmek isterim
M1 m2 ile aradaki farka para vermezdim herhalde. Alacak olsam m4 alırdım.

Bu durumda m1 ipad pro veya m2 ipad air alman mantıklı olur

Ama 2.el piyasası gakkınd abilik sahibi değilim fiyatlarına göre bak al. Üzmezler seni hiç biri

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
ben apple ı sıfır almaya her zaman karşı oldum nedense ikinci elde fiyatlar epey mantıklı kalıyor bana ve temiz olduğuna inandığın bütçeye de uygun olanı al geç derim çünkü hepsinin birbirinden farklı işine yaramayacak özellik vardır illaki çokta profesyonel kullanmayacaksan baş ağrıtmaya gerek yok derim ben kendi adıma

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emirhan Official
şimdi burada ders derken ne anlamda youtubedan çalışma mı yoksa kalemle not alma da var mı?

ScroysT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Adnan Karakoç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben apple ı sıfır almaya her zaman karşı oldum nedense ikinci elde fiyatlar epey mantıklı kalıyor bana ve temiz olduğuna inandığın bütçeye de uygun olanı al geç derim çünkü hepsinin birbirinden farklı işine yaramayacak özellik vardır illaki çokta profesyonel kullanmayacaksan baş ağrıtmaya gerek yok derim ben kendi adıma
Zaten gündelik kullanıcısın çip farkı pekte önemli değil. Kalem kablosuz olarak sarj olan veya bağlananlardan olmalı sizin için. İpad 10 alırsan mesela hem koca bezel hem ısınan hemde type cli kalem kullanmak zorunda kalırsın. En az m1 ipad air bak

M1 m2 ile aradaki farka para vermezdim herhalde. Alacak olsam m4 alırdım.

Bu durumda m1 ipad pro veya m2 ipad air alman mantıklı olur

Ama 2.el piyasası gakkınd abilik sahibi değilim fiyatlarına göre bak al. Üzmezler seni hiç biri
huawei önerende çok fiyatlar aynı tercih neden ediliyor

şimdi burada ders derken ne anlamda youtubedan çalışma mı yoksa kalemle not alma da var mı?
2 side olur herhalde bunun için zaten çok kasmaya gerek yok benim amacım çipi güncel güçlü olsunki piyasası bitmesin veya ömrü hemen tükenmesin m2 2 el mantıklı geldi kalemi ve klavye tek başına 18500 gereksiz pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
huawei önerende çok fiyatlar aynı tercih neden ediliyor
mesela benim telefon iphone laptop huawei ve geçen hafta bende tablet bakıyordum ve direk huawei bakmaya başladım niyeyse bana daha dayanıklı geliyor.İpad bana biraz daha marka fanatikliği olarak geliyor hani telefon okey iphone çok mantıklı ama tablette gereksiz kalıyor çok profesyonel bir çizim yapmayacaksan huawei mantıklıo

ScroysT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Adnan Karakoç
mesela benim telefon iphone laptop huawei ve geçen hafta bende tablet bakıyordum ve direk huawei bakmaya başladım niyeyse bana daha dayanıklı geliyor.İpad bana biraz daha marka fanatikliği olarak geliyor hani telefon okey iphone çok mantıklı ama tablette gereksiz kalıyor çok profesyonel bir çizim yapmayacaksan huawei mantıklıo
aslına bakarsan kullanmıcam bile çok basit işlemler ama gerekli bi tarafı da var pc yi satıcam çünkü yarın bir gün laptop alırsam ki alırım apple almam çünü işletim sistemini sevmiyorum huawei kasa olarak benzediği için net onu alırım ama tabletde gerçekten çok uzun yıllar dayanıyor huawei deneyimlemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
isim
Alıntıyı görüntüle

ders ve akıllı ev vs için bir ipad alıcam apple ekosistemini sevdiğim için tercih ediyorum benim bildiğim m2 çip çok daha güüçlü proyu gereksiz buluyorum diğer özellikler hatrı sayılır değil kendim için bilgisi olanlar bilgisini paylaşırsa sevinirim.

ek olarak 1 model düşük alıp 2.el kalemiyle vs almak daha mantıklı mı
tasarım ve özellikleri bakımından proyu çok severim ama size air yeterli olacaktır kullanmayacağınız özelliklere boşuna para vermenize gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
aslına bakarsan kullanmıcam bile çok basit işlemler ama gerekli bi tarafı da var pc yi satıcam çünkü yarın bir gün laptop alırsam ki alırım apple almam çünü işletim sistemini sevmiyorum huawei kasa olarak benzediği için net onu alırım ama tabletde gerçekten çok uzun yıllar dayanıyor huawei deneyimlemedim
hiçbir tablet benim gözümde bi laptop etmez amaçları farklı olarak görüyorum hep ama en kötü deneyimlemiş olursunuz bi kafanız eser satarsınız ipadı para ediyor sonuçta yavaşta satılsa canınız isterse huawei geçersiniz

Top Bottom