Neler Yeni

Yardım Hangi IPHONE alınmalı (Fakirim)

Spectre_zz

80+ Bronze
şu an yaklaşık 45k falan var zorlarsam belki iphone 15 alabilirim sıfır veya 2. el mi alsam ne alayım sizce

şahin doğan

80+ Platinum
Zorlayıp 2. el 14 Pro al.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,373
İsim
Kürşat

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tufan
şu an yaklaşık 45k falan var zorlarsam belki iphone 15 alabilirim sıfır veya 2. el mi alsam ne alayım sizce
Hocam ne için olduğuna bağlı. Benim tavsiyem paranızı zorlayıp ömürlük S24 ultra almak. iPhone genelde kamerasıyla öne çıkıyor. iPhone 15 kesinlikle alınmaz. Yani ios düz serileri hiçbiri güzel değil her anlamda pro serilerinden geri kalıyor ve parasına asla değmez. İlla iOS derseniz ip 13 alabilirsiniz. Satması da kolay olur ve her işinizi görür.

Spectre_zz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ne için olduğuna bağlı. Benim tavsiyem paranızı zorlayıp ömürlük S24 ultra almak. iPhone genelde kamerasıyla öne çıkıyor. iPhone 15 kesinlikle alınmaz. Yani ios düz serileri hiçbiri güzel değil her anlamda pro serilerinden geri kalıyor ve parasına asla değmez. İlla iOS derseniz ip 13 alabilirsiniz. Satması da kolay olur ve her işinizi görür.
kanka arkadaşların yanında şey durmasın diye yanı ortama giriyoruz yan bakıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

samsung a33 var şu an

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tufan
Zorlayıp 2. el 14 Pro al.
Pro modellerinin bataryaları çok düşük. 1 günü zor çıkarır bence hiç iOS almasın. Alınacaksa bile max serilerinden şaşmamak lazım. Çünkü arada uçurum var. Evet fiyat olarak da uçurum var ama en azından değiyor.

Spectre_zz

80+ Bronze
Pro modellerinin bataryaları çok düşük. 1 günü zor çıkarır bence hiç iOS almasın. Alınacaksa bile max serilerinden şaşmamak lazım. Çünkü arada uçurum var. Evet fiyat olarak da uçurum var ama en azından değiyor.
ne alayım kanka önersene sen

apple öner ama

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Arnold Ciwardagexer
kanka arkadaşların yanında şey durmasın diye yanı ortama giriyoruz yan bakıyorlar

samsung a33 var şu an
S24 alırsın önünde egilmeleri lazım asıl. Öğrenci adamın iphone almaması gerektiğini düşünüyorum

şahin doğan

80+ Platinum
Kendi yorumun. Telefon bağımlısı veletler gibi değilse veya işi telefonda değilse Pro'ların pili fazlasıyla yeterli. Günde 7-8 saat ekran süresi alır.

Top Bottom