illa ios istiyorsan bişi diyemem ama poco x6 proda - poco f5 pro bakabilirsin yada samsunglara bakabilirsin yada redmi note 13 pro plus gibi modellerfakir oldugumu belirtmek icin
illa ios istiyorsan bişi diyemem ama poco x6 proda - poco f5 pro bakabilirsin yada samsunglara bakabilirsin yada redmi note 13 pro plus gibi modellerfakir oldugumu belirtmek icin
istegim oydu da 50k işteiPhone 15 al bence 0 direkt.
Fakirsen napacaksın o kadar parayı telefona verip seni uzaya çıkaracak hali yok herhalde ortamda caka satayım diyorsan o ayrıfakir oldugumu belirtmek icin
kanka telefınum çalışıyor zaten apple icin degisecemilla ios istiyorsan bişi diyemem ama poco x6 proda - poco f5 pro bakabilirsin yada samsunglara bakabilirsin yada redmi note 13 pro plus gibi modeller
S24 Fe veya S24+ da güzeldir. iOS kadar güzel duruyor ama tercih sizin. Zaten S24Fe 27k s24+ da 40k olması lazım.la kızların yanında yamuluyoz diyom baba neyi anlamıyon
ortam mortam degil tum arklar apple kullanıyor gariban gibi kaliyorum ondan kanka yoksa bana fark etmiyor kasmasın yeterFakirsen napacaksın o kadar parayı telefona verip seni uzaya çıkaracak hali yok herhalde ortamda caka satayım diyorsan o ayrı
samsunga verecegim max para 15kS24 Fe veya S24+ da güzeldir. iOS kadar güzel duruyor ama tercih sizin. Zaten S24Fe 27k s24+ da 40k olması lazım.
Güzel değil, parasına değmez düz modellerin. Gösteriş için iPhone 13 yeterli, zaten çok fark yok aralarında fiyat dışında.iPhone 15 al bence 0 direkt.
13 de onerdiler de 14 pro cok mu iyi14 pro alır rahatıma bakardım 2.el de temiz bul bataryası değişmemiş olsun bana kalırsa al kendin değiştir 1.5 verip
İphone 13 alortam mortam degil tum arklar apple kullanıyor gariban gibi kaliyorum ondan kanka yoksa bana fark etmiyor kasmasın yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
samsunga verecegim max para 15k
fakire para vermişler iphone almışşu an yaklaşık 45k falan var zorlarsam belki iphone 15 alabilirim sıfır veya 2. el mi alsam ne alayım sizce
Hocam fakirsen iphonedan uzak dur yarın bir gün bir uygulamaya ihtiyacın olduğunda androidde apk falan halledersin de iphoneda satın alman gerekir ve gereksiz pahalı.fakir oldugumu belirtmek icin