Neler Yeni

Yardım Hangi IPHONE alınmalı (Fakirim)

şahin doğan

80+ Platinum
iPhone alırsan daha sonra apk indirme veya normal alıştığınız telefon gibi olmuyor. İos içine neredeyse hiçbir şey yüklenmiyor, gerçek anlamda uğraşması zor. Ama herşeye rağmen alacaksanız iPhone 14 pro veya iPhone 13.
Mesaj otomatik birleştirildi:

S24FE ve S24+ kasmaz. Poco F6 veya pro zaten kasmaz. Falso yemezsin. S24 serileri iPhone gibi duruyor. Tasarımı falan da güzel.
APK kaldı mı ya yıl 2025. Ne indiriyorsunuz? Spotify APK mı? Veya Asphalt 9 para hilesi falan mı?

Spectre_zz

80+ Bronze
iPhone alırsan daha sonra apk indirme veya normal alıştığınız telefon gibi olmuyor. İos içine neredeyse hiçbir şey yüklenmiyor, gerçek anlamda uğraşması zor. Ama herşeye rağmen alacaksanız iPhone 14 pro veya iPhone 13.

S24FE ve S24+ kasmaz. Poco F6 veya pro zaten kasmaz. Falso yemezsin. S24 serileri iPhone gibi duruyor. Tasarımı falan da güzel.
anladım kanka da o fiyata samsung almam yenilemek istesem samsung alacak olsam a35 alır geçerim zaten

Spectre_zz

80+ Bronze
Paradan önce saygıyı daha çok şeylede alırsın örnek davranışlar, vatana millete yarar veya ne bileyim bir şeyler icat edersin, bulursun sonra türkiye neden böyle gelişmiyor çok yanlış düşüncedesin
ergenler olaya senin gibi bakmıyor o yüzden geçersiz sayılıyor yorumun benim durumum için kb kb reis

yenilenmiş bakabilirsin
sıfırdan pahalı

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Tufan
kanka kendi telefonumda banka uygulaması whatsapp ve instagramdan başka bir şey için kullannmıyorum

apk cocukken falan oyun için indiriyodum o kadar
O zaman 14 pro.
APK kaldı mı ya yıl 2025. Ne indiriyorsunuz? Spotify APK mı? Veya Asphalt 9 para hilesi falan mı?
Öğrenciyim dedi hocam. Kaldı ki Spotify falan sadece APK demek değil. Adobe premier olsun veya kendi işiyle ilgili apk ler olsun. Veyahut istediği bir oyun olsun. Herkes zengin değil. Apk indirsin veya apk kullanımı yasal demiyorum. Ama bazı şeyler çok pahalı malum TR deyiz. Herkesin para vermeyip APK kullandığını hatta parası olup da Spotify için para vermeyeni bile biliyoruz hocam.

Starlex

80+ Silver
ergenler olaya senin gibi bakmıyor o yüzden geçersiz sayılıyor yorumun benim durumum için kb kb reis

sıfırdan pahalı
Ergenlik dediğin ne kadar sürecek max 2 sene sonra unutlur saygınlık maygınlık kalmaz dediğimi yaparsan ömür boyu saygı duyulursun ikisi farklı şeyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
ismail sağlam
şu an yaklaşık 45k falan var zorlarsam belki iphone 15 alabilirim sıfır veya 2. el mi alsam ne alayım sizce
applein en rezalet ürünü iphone 15 serisidir iphone 5s bile fiyatla oranlarsan
phone 15ten iyidir alırsan ya 16 al yada 14

Spectre_zz

80+ Bronze
Ergenlik dediğin ne kadar sürecek max 2 sene sonra unutlur saygınlık maygınlık kalmaz dediğimi yaparsan ömür boyu saygı duyulursun ikisi farklı şeyler
kanka şu 10 ay lazım dediğim olay sonra satarım telefonu

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Tufan
Son dediğinize katılmıyorum hocam ama ilki doğru. 15 ve 16 zaten herşeyiyle aynı. iPhone 13, 13 pro veya 14 pro, pro max alınabilir. Gerisi yine pro veya max değilse hepsi işe yaramaz benim düşünceme göre.

kanka şu 10 ay lazım dediğim olay sonra satarım telefonu
O zaman iPhone 13 alacaksın. 14 pro satması 13 e göre daha zor yani uzun sürer. 13 çok hızlı satılır herkes alır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cenk
boşver iphone u yahu,al bir Tecno Spark 20 Pro,Keyfine bak

Top Bottom