Neler Yeni

Yardım hangi ıphone modelini önerirsiniz

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Knk şöyle bişi var adamlar ne dersen alacakmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zannetmiyorum yani öyle üst segment pahalı bı telefon alacaklarini
Çokta buyuk beklentin olmasin

knk sposnorlarım yurtdısından 2 tane büyük şirket türkiyeden 1 tane şirket yurtdısındakı şirketlerin sermayeleri 25.000.000 tl yi geçiyor türkiyedeki de ithalat ihrtacat tarım ne varsa uğraşıyorlar projeme 500.000 dolar yatırım yapcaklar

bence almazlar 30 000 tl lik bi telefon ya fazla gelir

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
iphone 11 in ekranı çok kötü diye biliyorum amoledın altında bır ekran kullanmam düğer ıphone modelleri hakkında bilgi veririmsiiniz ya da s23 ultra hakkında fln

bütçe sınırsız ama yinede çok uçmayalım sponsorum alacak çok yuklenmek ıstemıyorum
O nasıl bir sponsor hocam 😂

34byk21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Muhammed
knk sposnorlarım yurtdısından 2 tane büyük şirket türkiyeden 1 tane şirket yurtdısındakı şirketlerin sermayeleri 250.000.000 TL yi geçiyor türkiyedeki de ithalat ihrtacat tarım ne varsa uğraşıyorlar projeme 500.000 dolar yatırım yapcaklar

bence almazlar 30 000 TL lik bi telefon ya fazla gelir
Knk 30.000 değil yalnız 70.000 olmuş

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Knk 30.000 değil yalnız 70.000 olmuş
o zaman hiç alamazlar ya =)

bende bi *** anlamadım ama banada gelsinler
eğer güzel bir universiteysedeniz uni öğrencilerinede burs veriyorlar

Değecekse sadece büyüt boyuta değer.
0.6 inç için değmez gibi hocam 6 inç telefon kullanmadım kullanımı zormudur

14 pro max ama 15 bekle ve niçin sponsor olcaklar
yeni bir ürün geliştiriyoruz türkiye pazarında ve kore çin gibi ülekere satısını yapcağız

Son düzenleme:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
iphone 11 in ekranı çok kötü diye biliyorum amoledın altında bır ekran kullanmam düğer ıphone modelleri hakkında bilgi veririmsiiniz ya da s23 ultra hakkında fln

bütçe sınırsız ama yinede çok uçmayalım sponsorum alacak çok yuklenmek ıstemıyorum
Uçmak istemiyorsan S23 al geç. IOS kullanmam lazım demiyorsanız çoğu konuda iPhone 14 den iyi bir cihaz, 14 Pro dan ise biraz zayıf kalıyor.

14 Pro fiyatları şuan 70K falan sanırım, 25K ya ona yakın bir S23 varken S23 al geç, tabi gerçekten sponsora çok yüklenmek istemiyorsan.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Uçmak istemiyorsan S23 al geç. IOS kullanmam lazım demiyorsanız çoğu konuda iPhone 14 den iyi bir cihaz, 14 Pro dan ise biraz zayıf kalıyor.

14 Pro fiyatları şuan 70K falan sanırım, 25K ya ona yakın bir S23 varken S23 al geç, tabi gerçekten sponsora çok yüklenmek istemiyorsan.
kamera açısından farkı nasıl hocam

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
kamera açısından farkı nasıl hocam
Kamera özellikleri olarak iPhone Pro serisi ile benzer. Video kalitesi konusunda büyük ihtimalle iPhone daha iyidir genelde iyiler o konuda. Fotoğraf konusunda kendi deneyimime göre iPhone 13 den iyi kalıyor ama 14 Pro ile kıyaslayınca nasıl kalır bilmiyorum.

Berkarda

80+ Silver
o zaman hiç alamazlar ya =)

eğer güzel bir universiteysedeniz uni öğrencilerinede burs veriyorlar

0.6 inç için değmez gibi hocam 6 inç telefon kullanmadım kullanımı zormudur

yeni bir ürün geliştiriyoruz türkiye pazarında ve kore çin gibi ülekere satısını yapcağız
neyle ilgili yani mesela yeni ürünmü yoksa geliştirilecekmi tuşlu telefon akıllı yapmak gibi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
neyle ilgili yani mesela yeni ürünmü yoksa geliştirilecekmi tuşlu telefon akıllı yapmak gibi
hmm fazla detay veremiyorum ama hem yeni ürün hemde ürünleri akıllı yapan bir ürün geliştiriyoruz

Kamera özellikleri olarak iPhone Pro serisi ile benzer. Video kalitesi konusunda büyük ihtimalle iPhone daha iyidir genelde iyiler o konuda. Fotoğraf konusunda kendi deneyimime göre iPhone 13 den iyi kalıyor ama 14 Pro ile kıyaslayınca nasıl kalır bilmiyorum.
verdiğiniz bilgiler için teşşekür ederim incelem videoların ıizledim s23 kamerası becne ıphoneden daha iyi s23 alacağım s23 ultarayada bence gerek yok

Top Bottom