Neler Yeni

Öneri Hangi İphone'u Almalıyım ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Buğra
öncelikle lütfen android önermeyin bir ara s25 geçmeyi düşündüm fakat ios'a alışkın olduğum için vazgeçtim 2014 ten beri ios cihazları kullanıyorum en son iphone 15 kullandım fakat beğenmedim pili kötü gidiyor diğerlerine göre önceki telefonum 13 tü ve çok memnundum şuanda hangi modeli alsam kararsızım 60hz ekrandan artık gına geldi düz model istemiyorum 13 pro veya 15 pro düşünüyorum benden daha bilgili arkadaşlar öneri yaparsanız sevinirim

Kontfire

80+ Silver
bütçe varsa tabii ki 15 pro. 2 nesil daha güncel sonuçta.

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Efehan
iphone bütçeye bakıyor bence alabildiğiniz en yüksek model en iyi modeldir tabi öncelik pro modeller olmak üzere

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe varsa tabii ki 15 pro. 2 nesil daha güncel sonuçta.
evet hocam zaten alırsam güncelleme almayana kadar kullanacağım ama kapalı kutu bulmak zor olacak türkiye kayıtlı

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
ulaş dursun
öncelikle lütfen android önermeyin bir ara s25 geçmeyi düşündüm fakat ios'a alışkın olduğum için vazgeçtim 2014 ten beri ios cihazları kullanıyorum en son iphone 15 kullandım fakat beğenmedim pili kötü gidiyor diğerlerine göre önceki telefonum 13 tü ve çok memnundum şuanda hangi modeli alsam kararsızım 60hz ekrandan artık gına geldi düz model istemiyorum 13 pro veya 15 pro düşünüyorum benden daha bilgili arkadaşlar öneri yaparsanız sevinirim
14pro veya 16pro derim ben 15prolar pahalıdır hem hemde ısınma muhabbetleri vardı sonra yazılımla performans düşürüldü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana kalırsa düz 16 gayet güzel telefon ama 60hz demişsin ondan önermedim

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iphone bütçeye bakıyor bence alabildiğiniz en yüksek model en iyi modeldir tabi öncelik pro modeller olmak üzere
evet ama şahsen 16 pro almam bir yenilik sunmuyor bence 17 yi bekleyeyim desem daha çok var şuan ki geçici telefonum kötü baya

14pro veya 16pro derim ben 15prolar pahalıdır hem hemde ısınma muhabbetleri vardı sonra yazılımla performans düşürüldü.

bana kalırsa düz 16 gayet güzel telefon ama 60hz demişsin ondan önermedim
ya aslında 16 beyaz istiyordum ama 60hz canımı sıkıyor rakip android modellerinde bile en az 90hz varken niye hala 60hz yaparsın ki şu telefonu tabi ki ekranı hızlı mesela 60hz bir androidden çok daha akışkan bir ekran ama o 60hz ibaresi canımı sıkıyor ya bilemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
abbas
13 proyu 2 seneye bitirir apple, uzun vadeli olsun ve bütçem var diyorsan 14 pro ya da 15 pro al.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Sıfır alacaksanız 16 pro 15 prodan daha ucuz şu anda onu alabilirsiniz
ya aslında 16 beyaz istiyordum ama 60hz canımı sıkıyor rakip android modellerinde bile en az 90hz varken niye hala 60hz yaparsın ki şu telefonu tabi ki ekranı hızlı mesela 60hz bir androidden çok daha akışkan bir ekran ama o 60hz ibaresi canımı sıkıyor ya bilemiyorum
16yı kendim kullanıyorum 60hz bence çok abartılan bir mevzu 3 gün sürmüyor alışması 120hz cihazım olduğunda da bataryası iyi gitsin diye 60hz moduna alıyordum şahsen ancak sizin için olmazsa olmaz ise 16 pro sizin için daha iyi olur

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
ulaş dursun
evet ama şahsen 16 pro almam bir yenilik sunmuyor bence 17 yi bekleyeyim desem daha çok var şuan ki geçici telefonum kötü baya

60hz kişiye kalmış onun hariç 16 en uygun telefon yoksa 14pro dediğim gibi

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Buğra
Sıfır alacaksanız 16 pro 15 prodan daha ucuz şu anda onu alabilirsiniz

16yı kendim kullanıyorum 60hz bence çok abartılan bir mevzu 3 gün sürmüyor alışması 120hz cihazım olduğunda da bataryası iyi gitsin diye 60hz moduna alıyordum şahsen ancak sizin için olmazsa olmaz ise 16 pro sizin için daha iyi olur
16 nın şarjı nasıl normal kullanımda ısınma yapıyor mu ?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
16 nın şarjı nasıl normal kullanımda ısınma yapıyor mu ?
Genelde günüm dışarda geçmesine rağmen bir günü rahatlıkla çıkartıyor şarjı, ısınma olarak normal kullanımımda bir sıkıntı yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,064
Üyeler
166,478
Son üye
rox1n
Top Bottom