ne alaka
yanş hangisi daha iyiikiside 2c 2th intel 35w amd 65w amd 45nm intel 32nm
amd maks 3.4 intel 2.20 gozukuyor amd overlock yapabılıyorsun ayrıca
Arkadasin ayni anda 82 tane konu acma ozelligi var sanirim
Orda birisi sistemini yazmış mavi ekran aldım bi kere oynayabildim felan yazmış sende onun işlemcisi vs kendi işlemcim diye konu açmışsın.ne alaka![]()
![]()
![]()
senın yerınde olsam amd alırım arada kı nm farkı ne kadar fark yaratır bılmıyorum mımarı farkıları nedır bılmıyorum youtube detaylı ıncelleme bakmak gerekır amd + overlock sansın var anakart ve ıslemcıne baglı boylece belkı 1 2 tık yukarı ekran kartını besleme oyunlarda daha yuksek performans saglarne alaka![]()
![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanş hangisi daha iyi
bu konuyu o mesajdan önce attım ayrıcaOrda birisi sistemini yazmış mavi ekran aldım bi kere oynayabildim felan yazmış sende onun işlemcisi vs kendi işlemcim diye konu açmışsın.
nerdeyse eşit diyorsun yanisenın yerınde olsam amd alırım arada kı nm farkı ne kadar fark yaratır bılmıyorum mımarı farkıları nedır bılmıyorum youtube detaylı ıncelleme bakmak gerekır amd + overlock sansın var anakart ve ıslemcıne baglı boylece belkı 1 2 tık yukarı ekran kartını besleme oyunlarda daha yuksek performans saglar
O işlemciyle o konudaki işlemci tamamen tesadüf yani.bu konuyu o mesajdan önce attım ayrıca
nerdeyse eşit diyorsun yani
tahmını fıkrım amd daha ıyı ama bana bakma arastır mımarı farkından ıntel daha ıyı olabılır sanmam ama oyun testlerıne bak bne yınede amd alırdımbu konuyu o mesajdan önce attım ayrıca
nerdeyse eşit diyorsun yani
bu işlemciyi abim bana sordu asetta corsa minimum istediği işlemciyi sordu banabende kendi işlemcim il karşılaştırdımO işlemciyle o konudaki işlemci tamamen tesadüf yani.