ağırlık oyun rdr2 cs tarzı oyunlar oynuyorumR5 5600`ün aynısı sadece fazladan çekirdeği var, sadece oyun oynayacaksan gerek yok ama başka kullanım amacın varsa alabilirsin.
5700X`e gerek yok o zaman. 5600, 7500F/7600, 7800X3D bunlar iyi.ağırlık oyun rdr2 cs tarzı oyunlar oynuyorum
tamamdır o zaman tek işlemci alıp geçeceğim set haline gerek yok diye düşünüyorum ara ara fc24 falan giriyorum bazen yırtılmalar oluyor her zaman olmasada önerin için tşkler dikkate alacağım5700X`e gerek yok o zaman. 5600, 7500F/7600, 7800X3D bunlar iyi.
Sisteminde 2080 olduğu için programlarda kullanıyorsun diye düşündüm. 5700x çekirdek fazlalığı gerçekten çok işine yarardı. Oyun takılma vb işler için gerek yok. 5600 alınabilir. Arkadaşın dediği gibi de yapabilirsin. DDR5 anakart ram işlemci sistemini ileriye dönük yaparsın. Tabi biraz maliyeti var. Elindekileri satarsın biraz da olsa kurtarır.nasıl performans olarak bazı işlemciler var mesela yüksek işlemcinin verdiğini veriyor
evet iş yaparkende kullanıyorum 2080 bana yetiyor tabii ki yükseltmeyi düşünüyorum Aynı zamanda oyunlarda oynuyorum örnek Rdr2 FİFA24 cs gibi işlemcim zayıf geliyor gibi görüyorum testlerde yada ben hatalı biliyorum ekran kartındanSisteminde 2080 olduğu için programlarda kullanıyorsun diye düşündüm. 5700x çekirdek fazlalığı gerçekten çok işine yarardı. Oyun takılma vb işler için gerek yok. 5600 alınabilir. Arkadaşın dediği gibi de yapabilirsin. DDR5 anakart ram işlemci sistemini ileriye dönük yaparsın. Tabi biraz maliyeti var. Elindekileri satarsın biraz da olsa kurtarır.