Neler Yeni

Hangi İSS hizmetini almalıyım

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Aynı hatta altyapılar da aynı. O yüzden yukarıda ApRâ adlı kullanıcının yaptığı yorumda bulunan turknet vs turk telekom testi gibi bir test nasıl yapabilirim acaba
Onlar için bir iss ile anlaşmış olman gerekiyor :) Hali hazırda kullandığın internet üzerinden yapılıyor o testler.
Senin için o bat dosyasını bulabilirsem yaparım Millenicom için buraya da atarım sonuçları.

Alt yapı sorgulama içinse Millenicom un web sitesinde altyapı testerı var. Oradan sorgulama yapabilirsin.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,450
İsim
Mert Metshi
Ping önemliyse ve İstanbul dışındaysan Turknet önermem. Pop nokta yönlendirmeleri iyi bir seviyede değil.
Comnet'ten uzak dur, adını bile anma.
Yurtdışı ve içi çıkışlar dahil neredeyse TT ile aynı yapıyı kullanıyor ve bu değerler iyi bir seviyede, bu yüzden Netspeed önerebilirim.
Ben comnet kullanıyorum hocam pingler efso. Valo 8 sabit cs 60

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Metshi İlk geçtiğimde benim de öyleydi, ping spike'ları yiyip firma bizlik sorun yok diyene kadar :) Başka firmaya geçtiğimde sorun düzelmişti nedense.

Sonra grupta eleştirdiğim için hesabım devre dışı bırakıldı, kullanmadığım günlerin ücret iadesi yapılmadı. Mahalle bakkalından ISP almışsın gibi bir şey yaşadım.

Son olarak yukarıda adreslediğim linkteki mesajları okursan ne kadar bilgisiz olduklarını da göreceksin.

(Bu görselde oyuna sunucu sağlayan firmanın dönütü)
1651471267942.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,649
Üyeler
161,727
Son üye
novCell
Top Bottom