Neler Yeni

Hangi İSS`yi (İnternet Servis Sağlayıcısı) tavsiye edersiniz?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
dostum ben turknet kullanıyorum gayet memnunum eve kurulu altyapının tamamına internet sağlıyabiliyorlar firma sana 100 mpbs gönderiyor senin altyapın ne kadar kaldırıyorsa max seviyede alıyorsun eğer alt yapın güzelse istediğinin üstünde bir performans alırsın fiyatı sabit 75.99TL (100MPBS KADAR ALABİLİRSİN 75.66TL VEREREK MAX VERİLEN BU VE GAYET İYİ)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turknet fiyatı 86 tl değik arkadaşlar 75.99TL sitesinde bulabilirsiniz
Türknet altyapısı olmayanlar +10 TL daha fazla ödüyor.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ve türknet bana 35Mbps download 3Mbps upload`ı 76TL 50Mbps download 4Mbps upload`ı 86TL ye verebiliyor.

Ama yine de gayet ucuz zaten Türknet düşünüyordum eğer türknet alırsam Türknet kullananlar kod göndersin hepimiz 1ay bedava kullanalım.

UmurTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Umur Çağan Dülger
Ve türknet bana 35Mbps download 3Mbps upload`ı 76TL 50Mbps download 4Mbps upload`ı 86TL ye verebiliyor.

sanırım bu durumda ayarlanabilir altyapı devreye giriyor genel altyapısı neyse aldığınız internet budur online işlemlere girdiğinizde bağlantılar sekmesinde internet modunuzu değiştirebiliyorsanız bu özellikten fayda sağlayabilirsiniz (film-oyun-standart) gibi modlar var ben bu özellikten faydalanamıyorum :D

sanırım bu durumda ayarlanabilir altyapı devreye giriyor genel altyapısı neyse aldığınız internet budur online işlemlere girdiğinizde bağlantılar sekmesinde internet modunuzu değiştirebiliyorsanız bu özellikten fayda sağlayabilirsiniz (film-oyun-standart) gibi modlar var ben bu özellikten faydalanamıyorum :D

bu durum YAPA Aktif-Altyapı olarak geçiyormuş

Top Bottom