Neler Yeni

hangi iss yi tercih etmeliyim

Ariseks

80+ Gold
superonline kullanıyoruz uzun zamandır 24 download 5 upload var ama çok düşüşler oluyor ve çok ping oluyor değiştirmeye karar verdik ama hangisine geçmeliyiz altyapım maksimum 100 mbps destekliyor ve ek ücretler neler oluyor modem ücreti falan var mı?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
superonline kullanıyoruz uzun zamandır 24 download 5 upload var ama çok düşüşler oluyor ve çok ping oluyor değiştirmeye karar verdik ama hangisine geçmeliyiz altyapım maksimum 100 mbps destekliyor ve ek ücretler neler oluyor modem ücreti falan var mı?
Kablonet öneririm.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
Safa Uyğun
türknet

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
fiber ise türknet

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
millenicom öneririm. Bununla alakalı yazdığım yazı var:

Ariseks

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
millenicom öneririm. Bununla alakalı yazdığım yazı var:
Modem ücreti var mı modem yoksa?

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Ben türknet kullanıyorum kesinti yaşamıyorum hız problemi yaşamıyorum ve bunun için mh ile işim olmuyor haliyle mh hakkında bir şey diyemem ilk bağlattığımda modem gelmedi aradım hemen cevaplamışlardı. Alt yapın iyi olduğu sürece sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum 35lik pakette 5 ping 33 5.5 hız alıyorum alt yapı max 75 destekliyor VDSL2 ama yükseltmedim. Tavsiye ederim sözleşmesi yok zaten dene iyi olmazsa iptal edersin. Kod verebilirim bu arada hem sen hem ben 1 ay ücretsiz kullanabiliriz.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Ben türknet kullanıyorum kesinti yaşamıyorum hız problemi yaşamıyorum ve bunun için mh ile işim olmuyor haliyle mh hakkında bir şey diyemem ilk bağlattığımda modem gelmedi aradım hemen cevaplamışlardı. Alt yapın iyi olduğu sürece sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum 35lik pakette 5 ping 33 5.5 hız alıyorum alt yapı max 75 destekliyor VDSL2 ama yükseltmedim. Tavsiye ederim sözleşmesi yok zaten dene iyi olmazsa iptal edersin. Kod verebilirim bu arada hem sen hem ben 1 ay ücretsiz kullanabiliriz.
türknet'ten ayrılma problemi yaşayan çok fazla insan var. 2-3 ay bile süren olmuş. Millenicom'da bu işlem çok kısa sürüyor diye biliyorum. Ayrıca millenicom'a geçtikten 1 hafta sonra genel müdürlükten arayıp memnun olup olmadığımı sordular. Eğer bağlatmayı düşünürsen millenicomda da ilk ayı ücretsiz yapan kod var (tabii ben de 1 ay ücretsiz kullanabiliyorum). Ping problemi 0. Müşteri temsilcileri çok bilgililer(bana gelenler öyle 6-7 kere konuştum paket yükseltmek için vs.). Kısaca gayet memnunum. Türknet de iyidir ona lafım yok fakat iletişim konusunda bir tık kopuklar aboneliklerini sonlandırırken bildiğim kadarıyla ona dikkat etmeni tavsiye ederim.
Ekstra olarak kullanmadım ama netspeed'e de bakabilirsin fiyatları çok uygun oranın da.

Top Bottom