Neler Yeni

Hangi JBL kulaklık daha iyi?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Forget
Merhabalar,

14 Şubat'ta kız arkadaşıma hediye etmek üzere kulak üstü kablosuz kaliteli bir kulaklık arıyorum, JBL düşündüm. En iyi modeli hangisi? Araştırdığım kadarıyla çoğunluk 520BT'yi öneriyor 5.3 bir özelliğe sahipmiş nedir bilmiyorum ancak.. Şarjı uzun süre dayanan, kablosuz, kulak üstü, kaliteli bir kulaklık önerisi istiyorum ve sanırım JBL dışında bu segmentte güzel bir şey yok. Bütçe 1.5k

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
bunicktamyirmiharfli
Merhabalar,

14 Şubat'ta kız arkadaşıma hediye etmek üzere kulak üstü kablosuz kaliteli bir kulaklık arıyorum, JBL düşündüm. En iyi modeli hangisi? Araştırdığım kadarıyla çoğunluk 520BT'yi öneriyor 5.3 bir özelliğe sahipmiş nedir bilmiyorum ancak.. Şarjı uzun süre dayanan, kablosuz, kulak üstü, kaliteli bir kulaklık önerisi istiyorum ve sanırım JBL dışında bu segmentte güzel bir şey yok. Bütçe 1.5k
JBL almanı önermem çok çabuk bozuluyor

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Forget
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Forget

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,264
İsim
Emir
Jbl hem pahali hem de malzeme kalitesi kotu.Anker markasina baksaniz daha iyi olur.Kulaklik seciminde enes ozen kanalindan bakarsaniz kiyaslamalarda mevcut.
Bu gibi

Ankerin bircok kulakligi kaba duryor fakat h30i gayet kibar.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Forget
Jbl hem pahali hem de malzeme kalitesi kotu.Anker markasina baksaniz daha iyi olur.Kulaklik seciminde enes ozen kanalindan bakarsaniz kiyaslamalarda mevcut.
Bu gibi

JBL'in kendi uygulamasına sahip olması ve daha zarif görünmesi bir tık ön planda tutuyor onu, ANKER'i ilk defa duydum ve içime sinmedi. Bilemiyorum, hangisi alınır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu gibi

h30i mi daha iyi q21i mi veya başka model mi alınır?

Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,264
İsim
Emir
JBL'in kendi uygulamasına sahip olması ve daha zarif görünmesi bir tık ön planda tutuyor onu, ANKER'i ilk defa duydum ve içime sinmedi. Bilemiyorum, hangisi alınır?

h30i mi daha iyi q21i mi veya başka model mi alınır?
Kaba tabirle jbli bilme sebebiniz koru korune fanboyluk yapildigi icin.Anker marka kat kat daha iyi.Ek olarak uygulama konusu her markada var.Q20i kullanmadim incelemesine de bakmadi..Fakat q10 q10i q30 q45 h30i incelemelerini biliyorum ki q10 ve q30 kullandim q30u aktif olarak kullanmaktayim.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
A''
Merhabalar,

O boyutlardaki kulaklıklar kulağı çok fazla acıtabiliyor. Kulak boyutuna da bağlı ama orta büyüklükteki bir kulağı acıtır

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Forget
Kaba tabirle jbli bilme sebebiniz koru korune fanboyluk yapildigi icin.Anker marka kat kat daha iyi.Ek olarak uygulama konusu her markada var.Q20i kullanmadim incelemesine de bakmadi..Fakat q10 q10i q30 q45 h30i incelemelerini biliyorum ki q10 ve q30 kullandim q30u aktif olarak kullanmaktayim.
h30i önermişsiniz, alınır mı? Yoksa arkadaşın attığı Q21i modeline vs. mi bakmalıyım? Bir de aktif olarak Anker markasını kullanıyorsanız soundcore uygulamasının performansı nasıl?

O boyutlardaki kulaklıklar kulağı çok fazla acıtabiliyor. Kulak boyutuna da bağlı ama orta büyüklükteki bir kulağı acıtır
520BT için mi söylediniz?

Son düzenleme:

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
A''

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası