Q20i yerine q30 bakabilirsinizh30i ve q21i arasında kaldımd
Sorunuzun cevabı ise klasik eq ayarı için uygulama.
Q20i yerine q30 bakabilirsinizh30i ve q21i arasında kaldımd
Q30 bütçemi aşıyorQ20i yerine q30 bakabilirsiniz
Sorunuzun cevabı ise klasik eq ayarı için uygulama.
Kız arkadaşıma alacağım o yüzden çok kaba durmasını istemiyorumq21i kulağı saran yapıya müzik için çok çok daha iyi
değerQ30 bütçemi aşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kız arkadaşıma alacağım o yüzden çok kaba durmasını istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
h30i 1340TL, q21i 1800TL, aradaki 450 TL farka değer mi q21i almak?
O zaman q21i'yi alayım akşama doğru başka öneri yok isedeğer
q30a zorlamak en manlıklısı sonra q21iO zaman q21i'yi alayım akşama doğru başka öneri yok ise
bütçe max. 1.5k zaten q21i 1.8k az bir şey bütçeden aşarak değeceğini düşünerek q21i'yi düşündüm ama q30'a kadar çıkartacak bütçem yok maalesef. Pahalı.q30a zorlamak en manlıklısı sonra q21i
ankeri nasıl duymadınız hocam kulaklık diyince akla direk anker gelir520BT ile karşılaştırıldığında 520BT'den geri kalıyor hocam, bir de ilk defa duydum bu markayı.
Çok bilgim yok dediğim gibi, birazdan linkini attığınız Q21i almayı düşünüyorum. h30i'yi mi alayım q21i'yi mi aradaki fiyat farkına değer mi veya bu fiyatta daha iyisi var mı acaba?ankeri nasıl duymadınız hocam kulaklık diyince akla direk anker gelir
Kız arkadaşınıza alacağınız için JBL almanızı öneririm çoğu kişi onu kullanıyor zaten en azından bildiği bir marka alırsanız daha çok hoşuna gideceğini düşünüyorum yine de siz bilirsinizÇok bilgim yok dediğim gibi, birazdan linkini attığınız Q21i almayı düşünüyorum. h30i'yi mi alayım q21i'yi mi aradaki fiyat farkına değer mi veya bu fiyatta daha iyisi var mı acaba?
Marka bilgisi yok hocam öyle takıntılı da değil.Kız arkadaşınıza alacağınız için JBL almanızı öneririm çoğu kişi onu kullanıyor zaten en azından bildiği bir marka alırsanız daha çok hoşuna gideceğini düşünüyorum yine de siz bilirsiniz
Bende aynı fikirdeyim yanlış anlaşılmasın jbl fanı değilim ankerin performansı daha iyi ama kız arkadaşınız için ses kalitesindense marka ve popülerliğin daha önemli olacağını düşünüyorum.(en azından genellikle öyle)Kız arkadaşınıza alacağınız için JBL almanızı öneririm çoğu kişi onu kullanıyor zaten en azından bildiği bir marka alırsanız daha çok hoşuna gideceğini düşünüyorum yine de siz bilirsiniz
Kız arkadaşımın marka takıntısı yok hatta JBL'i falan ilk kez duyduBende aynı fikirdeyim yanlış anlaşılmasın jbl fanı değilim ankerin performansı daha iyi ama kız arkadaşınız için ses kalitesindense marka ve popülerliğin daha önemli olacağını düşünüyorum.(en azından genellikle öyle)
O zaman q21i alın geçin hocam gayet güzel kulaklık fiyatı da performansına gore uygun.Kız arkadaşımın marka takıntısı yok hatta JBL'i falan ilk kez duydu